Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

lauantaina, toukokuuta 13, 2006

Kerro jotain itsestäsi

Törmäsin haasteeseen, jonka otin vastaan:
--

Suolaista vai makeaa?
Mielummin suolaista. Joinakin päivinä makeaa. Jos haluan herkutella, saatan tekaista suolaisen piiraan. Tätä ei ole tapahtunut aikoihin johtuen luultavasti kiireestä.

Esine, jonka katoaminen surettaa yhä?
Eräs kirja, jonka olen joskus lainannut jollekin, mutten koskaan saanut takaisin. En edes muista, kenelle lainasin.

Ihminen jonka olet kadottanut/menettänyt?
Koen menettäneeni äitini isän, joka kuoli kun oli 2v. Olisin halunnut oppia tuntemaan hänet. Menetin kummisetäni 14-vuotiaana.

Viikonpäivä josta pidät?
Torstai. Yksi päivä vielä, ja sitten on viikonloppu.

Kuukausi josta tykkäät?
Kesäkuu. Ja heinäkuu. Ja toukokuu. Syyskuukin. Miksei joulukuu.... Ja maaliskuukin. Olen kesäihminen. Talvi pimeyksineen ja kylmine keleineen ei ole minun aikaani. On lumessa ja sinisissä hetkissä omat puolensa, mutta...

Mieleenpainunein kirja?
Edgar Rice Burroughsin Marsin sankari. Se oli aloitukseni scifin ja fantasian pariin.

Muistatko haikeudella yhtään opettajaasi?
Kyllä. Yläasteen ja lukion biologianopettajaani. Lukion fysiikan ja matematiikan opettajaa myös.

Haaveiletko lottovoitosta?
Toki, vaikken sitten tiedä, mitä sillä kaikella pätäkällä tekisin. Luulen, että elämäni on onnellisempaa ilman moista rahamäärää. Ilmaiseksi saatua 'omaisuutta' ei ehkä sitten arvosta. En koe 'ansainneeni' ilmaisella rahalla hankittua materiaa. On se nyt toki hienompaa ansaita hankintansa (kuten se Boknäs-hylly, jota kaihoan ... ;D )

Pidätkö tavarataivaasta?
En. Pidän. Riippuu tavarasta. En halua turhakkeita kotiini. Sen sijaan haluan kirjoja, leffoja, kukkia, hienon kirjahyllyn, punaisen sohvan, upean maton,... En mitä tahansa roinaa ja sälää.

Vai oletko minimalisti?
En. Toivoisin olevani kohtuullinen.

Onko tämä päivä ollut hyvä päivä?
On. Tänään on kukkapäivä ja työpäivä ja pihapäivä ja lätkäpäivä ja perhepäivä ja... öhöm... siivouspäiväkin taitaa olla.