Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

maanantaina, elokuuta 27, 2007

Kiirettä pittää

Eipä ole tullut kirjoitettua. Puutarhahommatkin tosin seisovat vain... Kauppilasta löytyi kuitenkin lauantaina kaunista uutta, jahka suinkin ehdin kuoppaamaan ostokseni.Sunnuntaina iti ja piti, mutten ehtinyt. Ainoa väli oli sateinen, eikä motivoi lähteä mutakuoppaleikkiin.

Tänään ukkosti ja satoi rakeita taivaan täydeltä. Aika komea näytös. Otsonin käry nenässä seisoimme koko perhe portailla ihailemassa kaatosadetta. Pitänee putsata rännit - eivät vetäneet. ;D

Yrttipenkit saivat komeat peitteet. Joku puu metsästä räsähti palasiksi. Eipä huono show.
Työt ja uimahalli kaappaavat aika paljon aikaa, mutta eipä ole kelissäkään ollut paljon kehumista viime päivinä. Sopiihan tuo, että tulee tehttyä muutakinkuin pihahommia.

Josko tänä vuonna muistaisin syyslannoituksen? ;o

Tunnisteet:

6 Comments:

Blogger Hallatar said...

Lisää onnellista työintoa. =)
Puutarha on siitä ihana
ettei sen kimpussa välttämättä tarvitse olla aina.
Kyllä se odottaa... =)

10:25  
Anonymous Anonyymi said...

Kiitos, Hallatar! :) Työinto vaihtelee tunnista toiseen. ;D Juoksevaa asiaa on pal-jon. Puutarha joutuu nyt vain odottelemaan.

Tänään olisin _voinut_ mennä pihalle, mutta meninkin nokosille. :p

L.R.

20:18  
Anonymous Anonyymi said...

Kauppilan puutarha on mulle uusi löytö - ja aivan ihana paikka, vaikka siellä käyminen tulee kalliiksi! Asun nykyään melko lähellä sitä, joten siellä on tänä vuonna tullut käytyä.

19:22  
Blogger Laurier Rose said...

Tervehdys, Iines!

Kauppila on kieltämättä aikamoinen aarreaitta. ;D Nythän siellä shoppailu on pelkkää säästöä, koska alennusmyynnit alkoivat. Eiks vaan? :D

Meiltä on matkaa sinne jokunen kilometri. Tulee asiaa aina silloin tällöin.... Jos menisin niitä liljauutuuksia katsomaan alkuviikosta. Pakko päästä säästämään. ;D

18:24  
Anonymous Anonyymi said...

Ale? Ai kauheeta, en uskalla mennä lähellekään... Me napattiin mökin liljoista siemeniä talteen, mutta suurin osa homehtui purkkiin, heh. Saas nähdä, tuleeko yhtään liljaa kukkapenkkiin ensi kesänä.

22:05  
Blogger Laurier Rose said...

Aijuu. Liljat. Hyvä kun sanoit. Pitää myllätä tuo yksi penkki. Ja hakea Kauppilasta lisää tietty. ;D

19:21  

Lähetä kommentti

<< Home