Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

lauantaina, heinäkuuta 14, 2007

Leffa



Tuli nähtyä: Harry Potter and the order of the Phoenix.

Olipa kerta kaikkiaan hieno leffa. Spoilaamatta siitä on vaikea kertoa ihmeempää, mutta sen voin mainita, että roolihahmojen esittäjät olivat jälleen kolahtaneet kohdalleen rytinällä. Dolores Umbridge taisi olla ehkä makoisin uusi henkilö tarinassa. Luna vähän yllätti blondilookillaan, sillä mielikuvani hänestä oli tummatukkainen. Aivan mahtava kuitenkin.

Lempihahmoni Severus Snape pyöri ruudulla liian vähän, mutta Sirius sitten peippasi useammankin kerran, ja se vähän lämmitti. ;) Onhan Gary Oldman komea kaveri.

Plussaa:
+ näyttelijävalinnat
+ Voldemort
+ kulissit (etenkin taikaministeriö)
+ oivallinen visualisointi kirjalle

Miinusta:
- tämäkin leffa toimii kunnolla vain kirjan lukeneille
- tarina jää ohueksi pelkästään elokuvana (kirja: 1000 sivua, leffa: 2,5 tuntia)
- teatterissa oli ilmiselvästi pari "alaikäistä" katsojaa. Vanhemmat voisivat VÄHÄN harkita, mikä ikäiselle tuo leffa sopii. Ei missään nimessä alle 9-vuotiaalle. >:(

Tunnisteet: ,

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Oih, oih, oih, Siiiriuuuus!!! *pökr*

Minä muuten näin Cho Changin ja Ginny Weasleyn, lällätilää? Oli aika laimea haastattelu tosin, tyttöparat tuntuivat tosi ujoilta ison teatterin yleisömassan edessä. Ymmärrettävää.

Mutta joo, leffa oli ihan superhyper! Vaikea ottaa kantaa siihen lukemattomuuteen, yksikään seurastani ei ollut lukenut ja kaikki tykkäsivät, tosin heiltä oli mennyt _paaaljon_ ohi mielestäni ihan merkittäviä juttuja, esimerkiksi Tonks.

Jotta uuh, toivottavasti mies haluaa kanssa leffaan tuon katsomaan, voisin mennä ihan rahalla toistamiseen. Parasta leffassa lienee se, että seuraavankin leffan ohjaa sama Yates, minusta hän onnistui upeasti.

22:13  
Blogger Laurier Rose said...

Noniin! :D Joku muukin sitten "tykkäsi" edes vähän. :DD~

Näin tyttöjen haastatteluja, ja olivat kyllä ujon oloisia. :) Söpöjä teinejä! (Ja hyviä valintoja rooleihinsa ehdottomasti).

Lukemattmuudessa on juuri tuo haitta, ettei sitten tajua, keitä ne kaikki ovat. Tonks hyvänä esimerkkinä, sekä Kreacher (vaikka roolinsa olikin aika ohut muutenkin tässä).

Yatesille "HiphipHURAA!". Oli kyllä mahtavasti onnistunut. Ylitti odotukset kyllä suvereenisti. :)


Jeejee. Kyllä sun mies sitä lähtee katsomaan, kun kauniisti pyydät. :D Pitkästä aikaa leffa, jonka saattaisin mennä katsomaan uudelleenkin. ;) Vaan taidanpa mielummin odottaa DVD:tä - ja ennen kaikkea sitä Kirjaa!

22:20  
Blogger Sanna Tallgren said...

Arvaa, mie en oo lukenu yhtään potteria ja elokuvistakin nähnyt vaan ekan. Kyllä mul on aukko sivistyksessa. Pennut töissä katsoivat kieroon, kun kerroin, etten ole niitä kirjoja lukenut.

Lainaan ensin kirjat. Vai mitä luulet, pitäiskö ne ostaa? Mun on vaikea olla omistamatta hyviä kirjoja. Tunnustan nyt kamalan teon. Olen kerran nuorena valehdelllut kirjastossa, että koira söi lainakirjan ja maksoin siitä korvauksena muistaakseni 25 markkaa. Kirja oli ehjä ja kirjahyllyssäni vieläkin. Sikahalpa :) Ai, kauheeta nyt iski ihan morkkis. Miehän oikeestaan varastin sen kirjan!!

Kaikkea sitä tulee kerrottua...Onnea uudesta Kamerasta. Miunkin haaveissa siintää järjestelmä - sitten joskus.

22:54  
Anonymous Anonyymi said...

Minen vielä ole entinyt katsomaan Potteria --> synttärihulinoita (esikoinen on nyt 13v ja kuopus 11v ja itse yhä edelleen 25 v). Varmaankin ensi viikolla jossain vaiheessa sujahdamme "nais"porukalla katsomaan elokuvan. *jännitys kohoaa*

Onnea muuten uudesta kamerasta!

17:01  
Blogger Laurier Rose said...

Voi SANNI! :D Kyllä sun ne jossain välissä kannattaa lukaista. Mitä siihen ostamiseen tulee, niin saattaahan se eteen tulla. ;) Makustele ensin kirjaston kirjoilla, niin sitten voit perustellusti ostaa ne itsellesi. ;))

Ja hyisunt mokomasta kirjastohuijauksesta! (Olipa ovelaa. :D) Eiköhän lähes jokaisella joku vastaava menneisyydestään löydy... Ei tuo nyt kovin paha ole. *lohduttaa* (Ellei se sitten ole säännöllisesti toistunut sen jälkeen. ;D)

Jaana,

onnittelut koko porukalle! :) naisporukalla leffaan meno kuulostaa loistavalta idealta!! Varmasti pidätte, jos faneja olette.

Ja kiitos molemmille kameraonnitteluista. Tämä on hyvä peli. Olen tyytyväinen. :)

17:37  

Lähetä kommentti

<< Home