Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

tiistaina, kesäkuuta 26, 2007

Leffavisiitti

Jaaha, tulipa nähtyä Pirates of the Caribbean 3. Motivaatio mennä katsomaan kyseinen leffa oli saada tarina päätökseen. Toinen osa oli jo melkomoinen pettymys, eikä tämä sen parempi ollut. Sparrow oli ihan hauska, samoin kapteeni Barbossa. Muut eivät sitten olleetkaan. Hohhoijaa, mitä kohellusta. Juonen kehittely oli aika kevyen oloista ja toteutuksen pääasia näytti olevan räiskintä ja mättäminen... Leffa oli ainakin tunnin liian pitkä. Kahdesta jatko-osasta olisi saanut hyvän yhden leffan.

Voisin sanoa, että tulipa tuhlattua kymppi ihan turhaan. No ei ihan turhaan. Johnny Depp on aina ainakin vitosen arvoinen. ;)

Toivon todella, ettei leffan lopussa lämmitetty mahdollisuus neljänteen elokuvaan toteudu. Jatko-osien määrän lisääntyessä laatu heikkenee eksponentiaalisesti.

Suosittelisinko? Noh, päättäkää itse. Jos on nähnyt kaksi edellistä, varmaan syytä jossain välissä nähdä tämäkin.

Tunnisteet:

3 Comments:

Blogger Rva M said...

Onneksi olen nähnyt vain ekan ja senkin vuokraleffana kotisohvalla, ei tarvitse mennä tuota tiiraamaan :). Potteria odotellessa.

09:00  
Blogger Sanna Tallgren said...

Nii, mut Depp on ihku!! En ole nähnyt tätä uutta, mutta uskon arviosi olevan täysin oikea. Johnnyn takia sen vuokraan sitten joskus...

21:57  
Blogger Laurier Rose said...

Rva M,
oikea asenne. Ehti sitä sitten kotona joskus. :) Ks. seuraava postaus. Potterista. ;D

Sanni,
olet täysin oikeassa. Deppiä ihanampaa ei olekaan. ;D

20:32  

Lähetä kommentti

<< Home