Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Tunnistakaa!

Tunnistettavia kasveja on kolme. Yksi kuunlilja, yksi kurjenmiekka ja yksi mikälie. Klikatkaa Flickriä ja kertokaa, viisaammat!

Käytän viimeisen lämpimän päivän pyykinpesun lopetteluun. Kone on käynyt kuumana koko viikonlopun. Viimeistä viedään. Pyykkivuori pieneni, mutta varjopuolena on sitten silitettävien pinon räjähdysmäinen kasvu. ;D
Sen kimppuun käyn jonain toisena päivänä. Malttavathan nuo odottaa vielä jonkun aikaa. Viileämpää päivää.

Unkarinsyreeni aloitti kukintansa tänään. (Saattoi se eilenkin jo olla kukassa, mutta en vain huomannut). Pitäisi joka paikkaan ehtiä kameran kera, että on talven pimeisiin päiviin ihasteltavaa.

Sain äidiltä viimevuotisen parvekekärhön. Mihin ihmeeseen sen torppaan? Täytynee alkaa kekseliääksi jo - kärhöille ei pihasta monta hyvää paikkaa löydy. Investoin säleikköön, ja hommaan sille kaveriksi toisen! *innostuu*

Lsaten uimakoulut alkavat tänään. :)

Tunnisteet: ,

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Minä olen huono noissa tunnistus juttuissa... :)
Aina sinä jostain keksit paikan kärhölle tai parille ;) ja ainakin on hyvä syy käydä puutarhalla etsimässä jotain kärhön kaveriksi...

19:42  
Blogger Laurier Rose said...

Jaana terve! :)
Taidanpa olla huono minäkin tunnistamaan. Tuo jättiläinen minua etenkin kiehtoo. Aivan käsittämätön kasvi. :o Odotan mielenkiinnolla. ;D Pitäisi kutsua Aarno Kasvi paikalle.

Keksin jo mahtavan hienon paikan kärhö(i)lle. Havittelin köynnösruusuja, mutta ensimmäienn kokeilu meni pusikkoon. siihen voisin upottaa kolmisen kärhöä! ;)

21:44  

Lähetä kommentti

<< Home