Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007

Humala voi hyvin

Tarvitseeko kukaan erittäin elinvoimaisen humalan pistokasta? Tuo rutjake voi liiankin hyvin, ja alkaa levittäytyä juurakkoineen kukkapenkkiini. Taitaapa olla siivouksen paikka.... Nyt saisi humalan juurakkoa viedä mukanaan. Komeat kävyt se tekee ja on kaunis kyllä, mutta pysyköön pois kukkapenkistä. ;D

Pitänee siis hommata joku juuriestekin sille.

Viikonlopun saldo on kadunvarren siivoaminen. Ihan hyvä saavutus. :) Muu aika on mennyt lätkään ja uimiseen. Lätkää soffalla ja uimista ihan itse. Äkkiä huomiset tunnit valmiiksi, jotta ehdin illan jännitysnäytelmän pariin. Rakas vihollinen. ;)

Tunnisteet: ,

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Humala on kyllä tosiaa sopivalla paikalla kova leviämään. Entisen kodin humalasta keräsin aina syksyisin käpyisiä oksia ja tein kransseja tai laitoin niitä lisäkkeeksi johonki risukranssiin. Ne oli aika kivan näköisiä.

Minä olen viikonlopun hosunut äitin puutarhassa. Kohta on pakarat kipeät :P Mutta hyvää jälkeä saatiin aikaisekai. Piha on siivottu ja haravoitu, kukkapenkit kitketty ja niihin lisätty multaa roppa kaupalla - onpa hyvä mieli.

20:31  
Anonymous Anonyymi said...

Kartano kaipaisi humalaa, sanan kummassakin mielessä. :-) Mutta välimatka on vähän liian pitkä.

20:44  
Blogger Laurier Rose said...

Jaana,
Oletpas ollut ahkera! :-o Vau.

Amra,
onhan toki mahdollista että käyn kesällä vierailemassa kartanolla. ;D

21:20  

Lähetä kommentti

<< Home