Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007

Että näin paha jo...

Näin unta puutarhuroinnista. Hyvä etten ole maitohapoilla moisesta touhuamisesta. ;D Istutin muuten uuden ihanan puskankin. :) (Nyt pitäisi vain käydä ostamassa se.)

Autossa on kesäkumit alla. Olipa mukava ajella, kun musiikinkin kuuli paremmin kuin nastarenkaiden jyristessä. Paha vaan, että mölypelistä loppui virta kriittisessä vaiheessa matkan teossa.

Käväisin aamulla kaupungillakin. Vaisto sanoi, että on tarve mennä Kauppahalliin. Ostin sitten Universal-yrttiteetä ja heidän ihanaa jasmiiniteetään. Vihreää teetä ja jasmiininkukkia. Naminami. Siellä oli vaikka mitä ihanaa houkuttelevaa, mutta maltoin mieleni. ;D Ensi kerralla.

Jospa käyn perjantaina kotimatkalla Kauppilassa? Tai menomatkalla töihin? Vaikea ehtiä muuten, kun taitaa olla tulossa hektinen loppuviikko (*murinaa*). Perjantaina menemme miehen kanssa katsomaan Thorin vasaraa teatteriin. Kestänee koko illan. Lauantaina on pojan uimatreenit ja töitä pitää painaa (ja pihaan ehtiä). Sunnuntaina on miehen kummitädin 60-v päivät.

Se siitä viikonlopusta. Miksi tuntuu siltä, että on vähän liikaa menoa? :p Nooo, pian on kesä, eiköhän se siitä helpota. Aion silti ehtiä pihaan peuhaamaan riittämiin, sillä keli lupaa olla ihana, ja olisi synti hukata moinen mahdollisuus. ;)