Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

JEah!

Uskoisko tuota kalenteria? Kymmenen viikkoa töitä. Kesä. Ohhoh. Tänään tuntui jo aivan kesältä.
Aamun vietin hääräten talvivaatteita pesukoneeseen ja jo kuivaneita matkalaukkuihin varastoon vietäväksi. Kuisti on nyt aivan piukassa kuivavia talvivaatteita. Vaatehuoneen siivous eteni mallikkaasti: lattia näkyy jo.

Puolen päivän maissa saavuin uimahallille ja kipikapi reenaamaan. Heh, aina silloin tällöin hetken verran tuntui siltä, kun olisin tajunnut, miten kroolaaminen kuuluu tehdä. :DDD Tuli todettua jalkalihasten säälittävä kunto maitohappojen muodossa. Asialle lienee syytä tehdä jotain.

Uimahallilta köröttelin toiselle puolelle kaupunkia ja pääsin nauttimaan ihanasta kelistä, seurasta ja kukistakin vielä. ;) Kuvia sitten huomenna. Ylihuomenna. Jompi kumpi. Mies ei huomannut vielä kukkien määrän lisääntymistä. Päätin häärätä mahdollisimman paljon ja muiluttaa kukat huomaamatta paikoilleen.

Kotona jatkoin vaatehuoltoa ja muistikirjani täyttämistä. Muistikirjaan olen koittanut laittaa "mitä missäkin kasvaa ja milloin tuli istutettua ja mistä sen sainkaan". Hauska projekti, ja aika haasteellista koittaa muistaa mitä kaikkea pihassa kasvaa. :)

Työt siis edelleen tekemättä. ;-o Hups. Hommiin.

2 Comments:

Blogger MissTii said...

Hih, täällä sentään joku muukin suht myöhäisen illan polkkaaja ;)

Mitenhän tämä tuppaa aina jäämään päivän ja mulla myös viikon viimeiseksi hommaksi, päivittää blogia? :o

Voisin itsekin vähän harventaa tekstejäni, sivut ovat hitaat, mutta toisaalta nyt olen huomannut, miten hyödyllisiä selkeät kylvöjen ja itämisten kirjaamiset ovat olleet: tiedän helposti, mitä laitan milloinkin multiin... Siispä antaa olla vaan...

Minä taas olen oikeastaan siivoillut vasta parvekkeella, sisälläkin voisi johonkin innostua. Esimerkiksi ikkunoiden pesuun :p

Täällä ainoat kukkivat kevätsipulikukat näkyvät vasta ostetuissa ruukuissa, vaikka joitain sipuleita olin ruukkuihin istuttavinani syksyllä. Saa nähdä...

Tulipa moneen edelliseenkin postiisi kerralla kommentti :s ... :)

00:44  
Blogger Laurier Rose said...

MissTii, myöhäinen lintu ei ehkä sit matoa enää saa. ;D

Raportointi on tarpeen, kun kukista on puhe. Siksi olenkin muistikirjaani alkanut vihdoin täyttää. Pihaa siivotessani huomaan unohtaneeni vaikka mitä! :D

Myönnän itsekin kommentoivani laiskanlaisesti, vaikka kaiken luenkin. *ysk* Ehkäpä voisin minäkin vähän... aktivoitua. ;)

Onnellista hääräystä parvekkeelle!

21:01  

Lähetä kommentti

<< Home