Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

lauantaina, maaliskuuta 24, 2007

Jeppp. Ei huono päivä.

Nyt ne nuppuset ovat auenneet! Luulin istuttaneeni violetteja ja keltaisia krookuksia. Jostain syystä nupuilla tai kukkavaiheessa ovat vain keltaiset. Hm. Pitänee odottaa ja katsoa, tuleeko niitä toisiakin. Kannatti ne ruukut tyhjentä kukkamaahan viime vuonna...
Kevät tuntuu olevan todella aikaisessa. Päivänliljat pukkaavat lehtiä maasta, krookukset kukkivat, jokunen iiriskin alkaa jo lupaavasti kasvaa. Tulppaanit tuppaavat maasta (?),... Eikä olla edes huhtikuulla! :-o Viime vuonna tähän aikaan piha oli täynnä lunta, ja otin kuvia jääpuikoista.

Daaliat odottavat kuistilla, että aktivoituisin. En osaa päättää, laitanko saviruukkuihin vai lasitettuihin. Isoihin kuitenkin pitäisi, ja ne ovat talon alla. ;D Liian vaivalloista juuri nyt. Tai sitten ei. Hyvin ehtisin istuttaa jokusen ennen uimaan lähtöä.

On synti olla puuhaamatta kukkien kanssa, kun päivä on näin kaunis. :)

P.S. Unohdin raportoida eilen, että heräteostokseni Heli Laaksosen Rario Sulavoi on aivan ihana. :)

Tunnisteet: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Krookuksia....*kateellisena täällä*
Lunta on edelleen noin 10 cm. Ei pilkistä krookukset, ei.Tosin ei niitä pihassa olekaan rusakoiden takia ;P Mutta ei pilkistä vielä muutkaan kevät kukkijat.

17:33  
Blogger Laurier Rose said...

Jaana, juuh, iltapäivemmällä niitä oli auennut puolisen tusinaa lisää. :) Missähän ne siniset/violetit viipyvät? :|

Kevät tulee kohisten teillekin!

20:38  

Lähetä kommentti

<< Home