Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Että osaa olla...

Että osaakin olla väsynyt olo. Taistelen samaista flunssaa vastaan, joka on jo reilun viikon kiusannut korvaan kuiskutellen. Kurkku vähän kipeä ja koko ajan väsyttää. Noh, jos se ei vielä ole tullut, ei kai se sitten tulekaan.

Lunta tuli sitten aika reippaasti. Se siitä keväästä. ;) Koska pihalla ei saa puuhasteltua mitään, lienee aika purkittaa daaliat. Viikonloppuna.

2 Comments:

Blogger quu said...

.. miulla on juuri tuota samaa oireilua. Kurkku ollut kipeenä muutaman päivän ja puolikympiltä on ollut pakko mennä unten maille, kun yksinkertaisesti ei ole jaksanut eikä huvittanut olla hereillä.

Purkitat daaliat? Siis jo valmiit juurakot vai siemenestä kasvatetut? Sorruin ostamaan uuden, no toisen, daalianjuurakon. Saa nähdä sainko ensimmäistäkään talvehtimaan..

Pitää tutustua tähän sinun päiväkirjaasi paremmin, kirjoitat kivasti asioista :)

17:42  
Blogger Laurier Rose said...

Quu,
ehkäpä se on sitä kuuluisaa kevätväsymystä? :-o

Daaliat lähtevät laiskan lailla juurakoista tällä kertaa. Kerran kasvatin siemenistä, mutta aloitin liian myöhään, eivätkä ne ehtineet kukkimaan... Kuvia tiedossa (multaruukuista), kunhan saan toimeksi.

Tervetuloa! :)

22:18  

Lähetä kommentti

<< Home