Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

lauantaina, maaliskuuta 10, 2007

Rokkenroll

Tulipa sitten kuunneltua aivan mahtava keikka eilen illalla. Siis ei voi olla tottakaan!!! Odotin hyvää keikkaa, mutten mitenkään "mitään erikoista", onhan noita jo aika monta kertaa tullut käytyä katsomassa.
Porukkaa oli paikalla kuin pipoa. Keikka alkoi sopivan aikaisin, ja kesti juuri sopivan ajan. Setti oli aiwan loistawa. Uudelta levyltä tuli monta upeaa rallia, ja vanhoistakin kuulimme Minä olen voittaja, Hei hei mitä kuuluu, Mato, Ota minut mukaan, Viivakoodit, Jumala, Syöpä ja Pahempi toistaan. Joku varmasti unohtuikin listalta.

Keikan huvittavin yksityiskohta taisi olla takanani ollut nainen, joka esitti kimeän ujelluksen joka biisin jälkeen. Ujellus kesti, jua kesti, ja kesti... ja kesti, ja päättyi aina wouwouwouwou-tyyliseen huipennukseen. Uskomattomat keuhkot neidolla. :D Pyrki naurattamaan kolmannen kerran jälkeen.

Loppukaneettina: jos levy onkin aivan mahtava, keikka mäjäytti voimallisen sinetin pakettiin. Kyllä ne vaan osaavat rokata paremmin kuin kukaan muu Suomessa. Näin on.

Ei voi kyllin ylistää.

Kuva on Apulannan viralliselta kotisivulta.

Tunnisteet: