Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

lauantaina, helmikuuta 24, 2007

Hajanaisia kukka-aatoksia

Päivän ahkerointi: Kukkapöytä muutti ja antaa tilaa tulevalle kirjahyllylle. Siinä ne nyt kököttävät, rivissä. Otin selvää reunustraakkipuun ja siroliuska-aralian hoidosta. Että vetä sais antaa, ja kuivahtaa hiukkasen välissä. Valoakin runsaasti, muttei suoraa paistetta. Selma. Ovat kuulemma erityisen herkkiä vihannespunkeille. Onneksi luin siitä vasta kotona, muuten olisivat varmaan jääneet rehut kauppaan.

Komea tuoksupelargoni pääsi kuistille kärsimyskukan viereen. Kärsimyskukka ei vain kasvata uusi lehtiä vihdoinkin, vaan myös aikoo haaroa! :))))) Ihana pikkuinen.

Kliivia oli ilmeisesti saanut ovesta kylmää, sillä lasten kavereilla (ja joillakin omillakin) on tapana notkua ovella ovi auki. Pakkasella ei hyvä idea muutenkaan. Pelastin reppanan lämpimämpään toiselle kuistille, ja uskon sen kyllä toipuvan koettelemuksestaan.

--

Pitääkö minun nyt siis oikeasti herätä 3:30 katsomaan joukkueyhdistetyn mäkikisaa? :o Kamala aika. Pitänee harkita soffalla nukkumista. Kaikkea sitä penkkiurheilun eteen aikookin tehdä...

Tunnisteet: , , ,