Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

torstaina, helmikuuta 22, 2007

Rakas päiväkirja...

Maanantaina kävi tyttärelle hammaskolaus, ja ylärivistä katosi etummainen rautahammas ja sivummalta maitohammas. Odottelemme jännittyneenä, miten toiselle rautahampaalle ylärivissä käy. Saa pitää peukkuja.

Muita vaurioita ei onneksi tullut, joten pääsimme "lähes" säikähdyksellä. Tulipa käytyä Pulssissa päivystyksessä maanantai-iltana ja tiistaina kunnan hoidossa kuvattavana ja katsottavana. Uutiset olivat lohdullisia. Ehkä ainoa vaurio oli se yksi hammas, mutta sekin saadaan fiksattua ajan myötä, kunhan rautahampaat ilmestyvät rivistöön. (Onneksi meillä on tapaturmavakuutus...)

Tämä viikko on mennyt siis toistaiseksi poissa netistä hammasasioita hoidellessa, ja muitakin. Lomalla sitten on kiire? :D Niinhän se pruukaa olla.

Eilen kävi päivällisvieraana miehen serkun perhe. Että osaavat olla mukavia ihmisiä. :)

Pitäisi alkaa vissiin tehdä töitäkin taas, ettei ensi viikoksi kasaannu liikaa. Pitäisi laatia kokeita ja alkaa miettiä arvosanoja taas. Jakso vaihtuu heti seuraavan kouluviikon jälkeen... Että eiku töitä.

Tunnisteet:

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

mita olin etsimassa, kiitos

06:56  

Lähetä kommentti

<< Home