Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

tiistaina, tammikuuta 16, 2007

PAKINAPERJANTAI: Neliömetri tukkaa

Oletteko koskaan olleet elokuvissa Ison Tukan takana? Minä olen. Olen melkoisen lyhyt eläväinen, ja siksi Iso Tukka (tästälähin IT) saattaa häiritä tai jopa kokonaan estää elokuvanautinnon.

Ajatellaanpa:

Käyt elokuvissa melko harvoin ja olet juuri ostanut Kinopalatsin isoon saliin melkoisen kalliin lipun. Tätä elokuvaa olet odottanut jo ainakin puoli vuotta. Vessassa käyty, karkit ostettu, popparit kainalossa ja kokispullo taskussa. Bueno!

Virnistät ovimiehelle onnellisena, vaikka hän repii kauniin lippusi. Mitä väliä? Elokuvaahan tänne tultiin katsomaan. Ähellät paikallesi ja asettaudut eväinesi omalle penkillesi. Täydellistä. Onneksi tajusit tilata liput ennakkoon, niin sait parhaan paikan. Seuraat kansan vaellusta ovesta sisään omille paikoilleen.

Kohta se alkaa! Jalka vatkaa lattiaa. Popsit poppareita jännittyneenä.

Vaan mitä helvettiä? Tasan SINUN eteesi mättääntyy IT, eikä mikä tahansa IT, vaan IT potenssiin kaksi. Ei VOI olla noin iso tukka kellään elävällä. Pikaisen arvion perusteella tukan projektio sinun suuntaasi on noin puoli neliömetriä. Tältä etäisyydeltä se peittää likimain puolet laajakankaasta. Helvetinhelvetinhelvetti.

Vanhasta kokemuksesta voin kertoa, ettei tilanteessa oikeasti kompromissia synny, joten keräät kimpsusi ja kampsusi ja menet eturiviin ainoalle vapaalle paikalle, ja se siitä nautinnosta.

IT:n ja kaksimetristen ihmisten kanssa elokuvissa käytyäni tiedän kertoa, että ensi-illat ovat huono idea, ellet sitten satu olemaan kyseinen IT tai kaksimetrinen korsto. Tai mikä vielä parempaa, molempia yhtä aikaa.

Tunnisteet:

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Voi harmin paikka!

06:14  
Blogger Allyalias said...

Minä olen joutunut kokemaan isotukan ja kaksimetrin. Yleensä katselen kauhulla saliin astuvia ihmisiä ja yritän häätää ei-toivottuja edessäistujia ajatuksen voimalla jonnekin muualle. Elokuvat on silti kiva juttu.

07:26  
Blogger Hansu said...

Joo ei ole kivaa jos joutuu Bondiakin katsomaan hiusten läpi... En ole itse onneksi kumpaakaan sorttia.

10:01  
Blogger Liisa said...

Koettu on tuokin! Vaikka en aivan lyhyt ole minäkään.

14:19  
Blogger Sanna Tallgren said...

Yksi paha on vielä litrahajuvesi-tyyppi. Joku elokuva meni kerran ihan v-tuiksi, kun viereen istunut oli kaatanut päälleen pullollisen jotain yliimelää tököttiä. Vaikka itsekin olen hajuvesityttöjä, niin silloin tuli päänsärky ja oksetus. Elokuvaan ei voinut keskittyä yhtään.Argh! Ymmärrän turhautumisesi kyllä ;)

20:00  
Blogger Laurier Rose said...

Kiitos sympatiasta. ;)

Sanni, haisulit ovat myös hirweitä. :p Auts.

17:29  

Lähetä kommentti

<< Home