Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Vihertää siellä, vihertää täällä

Tämä vihertävä yllätys on enkelinsiipi. Etsiessäni tieteellistä nimeä törmäsin mielenkiintoiseen keskusteluun lajinmäärityksestä. Kyseessä lienee siis Begonia corallina 'Luzerna', jos oikein ymmärsin.
Hassu kukka. Aluksi en oikein pitänyt sen ulkonäöstä, mutta sittemmin olen tykästynyt siihen oikein todella. :) Kiitollinen kasvi kerta kaikkiaan. Saa hoitaa melkein miten huonosti vain, ja edelleen se voi hyvin. :-o Lisää tuommoisia.

Edelleen kutkuttaa Plantagenin ale, mutta sitkeästi vastustan. Onneksi on heti töissä kiire, ettei edes ehdi kaupoille. :D

Tunnisteet:

3 Comments:

Blogger MissTii said...

Heips!
Mulla on joskus ollut aika lailla samanvärinen enkelinsiipi, se kasvoi mulla hyvin nopeasti, mutta toispuoleiseksi ja yksivartiseksi. Kaatuili aina kasvusuuntaansa, muttei kuitenkaan tehnyt haaroja ylöspäin :/ Otin siitä monta kertaa latvapistokkaan, kunnes luovuin toivosta ja annoin kukan pois =)

Vaikka siinä on kyllä kauniisti kuvioidut lehdet. Ehkä kasvatuspaikka oli hieman liian varjoisa tai lannoitin sitä liikaa..?

23:10  
Blogger sivuaskel said...

Kevään valo lisääntyy. Kasvitkin huomaavat pian, että kannattaa elää ja versoa! :)

08:19  
Blogger Laurier Rose said...

MissTii,
minun enkelinsiipeni on aivan varjoisassa paikassa. :p En ole lannoittanut, enä oikein muista kastellakaan. :D Sitkeä on, tuo.

Sivuaskel,
Oi, kunpa lisääntyisikin valo! Päivän pituus on 6 tuntia ja rapiat päälle. Onneksi kuukauden päästä alkaa jo huomata eron. Lumikin voisi auttaa asiaa. Musta maa tekee jotenkin normaaliakin pimeämmän talven.
Pelargoniatkin saattaisivat ilahtua valon lisääntymisestä... Ovat vähän nyreinä tuolla kuistilla. :p En kehtaa edes kuvia ottaa niistä.

18:29  

Lähetä kommentti

<< Home