Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

Kirjoja!

Työpäivän jälkeen lojuin aivot tyhjäkäynnillä ja kuola suupielestä valuen sohvalla tuijottamassa uutta hyllyä. On se vaan hieno. Pohdinpa siinä, mitä kaikkia huonekaluja pitää siirtää, jottei kämppä näytä ahtaalta.
Mopo meinasi lähteä keulimaan iloisesti heti alussa: mielestäni oli mainio idea siirtää liinavaatekaappi (toisesta huoneesta) kuistille. Mies sai onneksi pääni käännettyä, ja loppujen lopuksi vain telkkari siirtyi. :D

Loppuosa päivästä okin mennyt paperipinoja siivotessa ja kirjoja silitellessä. Oi että on ollutkin joitakin kirjoja ikävä. Ulkorakennuksesta pitää oitis hakea surkeasti kaipaamiani klassikoita hyllyyn. :)
Kirjat tulevat muuttamaan vielä monta kertaa hyllystä kaappiin ja takaisin hyllyyn, eiku eiku... Kaipa hylly kesälomalla muotoutuu esteettiseksi kokonaisuudeksi.

Kuten Flickrin kuvasta näkyy, DVD:itä on täysin epäsopiva määrä. (Ne ovat tuolla toiseksi ylimmässä rivissä. Eikös vaan näytäkin vajaalta tuo toinen puolikas? :D Muutama iso puute kokoelmassani onkin, esimerkiksi en edelleenkään omista Taru sormusten herrasta -trilogiaa. Kirjana tietenkin, mutta...

Kirjahyllykirjahyllykirjahylly.

Toimintaterapia teki hyvää aivoille, jotka ovat ylirasittuneet kaikesta ajattelemisesta ja töiden tekemisestä. ;)
Jottei totuus kuitenkaan unohtuisi, huomenna on taas työpäivä, joten taidanpa siirtyä oppikirjojen pariin loppuillaksi.

P.S. Kommentointi ei pelitä. :-o Huomasin, kun yritin vastata alempaan kommentoineille. Pöh.

Tunnisteet:

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kokeilaanpas kommentointia.
Hienolta näytää kirjahylly Ja vielä on tilaa kirjoille ;D

11:00  
Blogger Laurier Rose said...

Jaana, näköjään toimi ainakin kerran. :D Mulla ei edellä onnistunut. Kirjoitin tekstin, muttei suostunut tallentamaan sitä. Pöh.

Se kirjahylly on upea kerta kaikkiaan... Tilaahan ei oikeasti ole, sillä ulkorakennuksessa on kirjoja pilvin pimein - ihan vailla paikkaa. Pitää katsoa, mitä tuohon mahtuu mukavasti ja jättää loput odottamaan päivää parempaa...

15:00  
Anonymous Anonyymi said...

Niin vaan se ulkorakennuksesta vapautuva tila on ihan selvä kirjatila uusille kirjoille ;D . Tilaa on - hyvä syy hankkia kirjoja... noin mulla kävisi.

16:59  
Blogger Laurier Rose said...

Hah! Enpä ollut tullut ajatelleeksi moista mahdollisuutta! :DDD Kiitos kiitos.

Tulee sieltä lisää tilaa muutenkin, kun lupasin kollegalle vauvatavaraa hakea... Siihenkin mahtuu kirjoja!

17:07  

Lähetä kommentti

<< Home