Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Alanko oppia viimein?

Ihan kuin olisin alkanut oppia töiden rytmitystä. Paniikki on ollut paljon pienempi kuin odotin. Lepoa ei tänä viikonloppuna ole saanut, mutta joutaahan sitä sitten relaamaan ensi viikolla jo. Kuka sitä paitsi käski laittaa kellon soimaan aamulla, että katsoo telkkarista hiihtoa kumpanakin aamuna? :p

Eilen pojan uimatreenimatkalla oli NIIN KEVÄT! Aurinko kilotti voimissaan ja lumi suli kevät tuli puro sanoi pulipuli. Ulkorakennuksen seinustalla näkyy ihan aitoa, oikeaa hiekkaa! ;) Rännit lotisevat ja linnut laulavat. Voi onnea.

Kukkakärpänen iski, puri ja haukkasi ison palan. Perjantaina kävin töistä kotimatkalla Raision Kukkatalossa kärsimyskukkaa "katsomassa". Käteen jäi myös tuoksupelargoni ja yksi "tavallinen". Ja kaksi maljakkoa. Eilen "piipahdin" Plantagenissa kasvilamppua kysymässä. Ei ollut niitä, mutta oli sen sijaan ihana jalopelargonia halvalla. Ja multaa mullanvaihtoa varten. Kylvömulta jäi hommaamatta ja nyt harmittaa. Olisi ollut hyvä päivä pistokkaita varten. Noo, ensi viikolla sitten, kun aikaa on paremmin.

Kuten kuvasta näkyy, Mårbacka ei ole ihan herkkä pelargonia. Leikkasin sen joku aika sitten tikuiksi, ja eikös vaan hän ala uskollisesti versoa uudelleen. :)))) Flickrissä on lisää hankinnoista, jos kiinnostaa.

Tunnisteet: ,