Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

PAKINAPERJANTAI: Luotettavin ystävä?

Otan parhaan ystäväni illalla sänkyyn kanssani. Hän jaksaa lohduttaa silloinkin, kun en kestä enää yhtään enempää. Hänen lohduttavia sanojaan kuulen yhä uudelleen ja uudelleen. Hän maalaa mieleeni lohdullisia, tuttuja kuvia. Hän kertoo iltasadun, kun sitä tarvitsen, aforismin joskus toiste.

Hän on aina saatavilla. Aina. Viimeiseksi ennen nukahtamista käännän vielä yhden sivun. Suljen kannen ja käännän kylkeä. Saatan nukahtaa ystäväni kainalossani.

Tunnisteet:

10 Comments:

Anonymous Oh-show-tah hoi-ne-ne said...

Se oli minunkin luoettavin ystäväni kunnes iän tuoma rappeuma silmissä syrjäytti lopulta sen lähes tyystin. Nyt pitää jo oikein paneutua jos meinaan pitempiä pätkiä keskittyä siihen.

21:49  
Blogger allyalias said...

Kirja on tosiaan mitä luotettavin ystävä ja allekirjoitan pakinasi täysin. Mutta kyllä sitä silloin tällöin tarvitsee toista ihmistäkin. Vaikka väittämään vastaan jos ei muuta.

21:49  
Blogger Laurier Rose said...

Hukkaseni,
olen vähän pelännyt, mitä näölle käy iän myötä. Sitten pitää varmaan alkaa harastaa äänikirjoja (edellyttäen että kuulo on kunnossa).

Ally,
totta turiset. Kirjoista on seuraa yksinäisiin hetkiin, mutta mieluusti vietän hetkeni esimerkiksi ystävättären kanssa teetä lipitellen. Kirjasta on seuraksi kyllä, mutta inttämäänkään niistä ei tosiaan ole. :D

21:53  
Blogger Rita said...

Samaa mieltä; kirja on ihana ystävä!

10:34  
Blogger Hansu said...

Kirja on kyllä kieltämättä hyvä ystävä. Se kertoo tarinoita, joita voi kuunnella. Tarinan voi keskeyttää ja jatkaa paremmalla ajalla. Kirja ei väitä vastaan eikä aiheuta tappeluita.

11:45  
Blogger Liisa said...

Hansun kanssa samaa mieltä. Mutta samoja ongelmia Hukan kanssa.

14:48  
Blogger Hallatar said...

Allekirjoitan tämän myös! =)

16:12  
Blogger Laurier Rose said...

Hei, kaikki kirjojen ystävät. ;) Arvelinkin meitä löytyvän monta.

16:31  
Blogger Olli said...

Voi kuoreltaan kova tai sitten pehmeä, mikä nyt sattuu oma fiilis kulloinkaan olemaan, että millaisessa seurassa on hyvä olla :-)

17:41  
Blogger Laurier Rose said...

Olli, aivan totta. :)))

19:51  

Lähetä kommentti

<< Home