Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Oijoi.

Huomenna on syytä ehtiä uimaan. Alkaa kiristää pinnaa. Jos ei huomenna, sitten keskiviikkoaamuna.

Tekisi mieli kirjoittaa pakinaperjantaihin anti-ystävästä, mutta jääköön moiset vellomiset omaan arvoonsa edelleen. Pinnaa asian ajattelu kuitenkin kiristää entistä enemmän. Vaivaa, etten tullut ikinä hoitaneeksi asiaa loppuun. Toisaalta taas - en usko, että sen hoitamisesta mitään olisi tullut kuitenkaan. Eri planeetalle on aika vaikea huutaa (etenkin kun puhutaan eri kieltä).

Vielä viimeinen iso työrypistys tälle viikolle, ja loppu menee sitten normaalitilassa taas. :) Huhhuh, alkaa veto loppua välillä.

--

Loppukaneettina mainittakoon, että kadulla näkyy asfaltti jo lumen alta. :) Aurinko on aika armoton jo päiväsaikaan. Hanki ja kirkas paiste eivät tee päänsäryille hyvää...

Kevät. KEVÄT!

2 Comments:

Blogger Rita A said...

Hassua, minäkin mietin viitsiskö kirjoittaa menneisyyden huonoista ystävistä... Kyllä se voisi olla opettavaista ja yleishyödyllistä, mutta toisaalta voi tulla vähän blääh-olo, en tiedä. Ja mitä jos asianomaiset kohtalon oikusta lukisivat juttuni? :D

17:17  
Blogger Laurier Rose said...

Olen jo kirjoittanut muualla siitä niin paljon, etten tänne taida viitsiä, jottei ilma happane. :D

Niin, asianosaiset saattavat lukea, joten suu supussa lienee parasta olla. :)

Uimaan aion silti huomenna joutaa. Se auttaa aina ketutukseen. ;)

21:17  

Lähetä kommentti

<< Home