Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Töitä vältellen...

Hallattarelta napattu meemi.

Kerro kuudesta omituisimmasta tavastasi.


  • Hamstraan erilaisia irtoteelaatuja. Rakastan teetä ja juon sitä paljon - pitää olla, mistä valita. Laatikosta taitaa löytyä tällä hetkellä n. 15 eri teelaatua.

  • Rakastan vinkeitä sukkia. Mitä räikeämmän väriset, sen parempi. Sukkalaatikkoni on mielenkiintoinen näky. Uusimmat hankintani ovat upeat vaaleanpunaiset possusukat.

  • Sisäinen puutarhurini ei ole tyytyväinen, ennen kuin olen ostanut liikaa kasveja kuistille, ja tulee mahtumisongelma. Silti kukkakauppaan mennessäni olen valmis ostamaan niitä lisää.

  • Liikutun elokuvissa THX-tunnarin tai elokuvayhtiön tunnarin tullessa.

  • Voin kuunnella Radioteatterin kuunnelmaa Linnunradan käsikirja liftareille vaikka joka ilta nukkumaan mennessäni. Tarpeen vaatiessa vaikka koko yön. Mies ei kuitenkaan voi. Se tuli selväksi esikoista odottaessani. Mies siirtyi sohvalle nukkumaan välillä.

  • Seuraan innoissani useampaakin sivustoa, joista monikaan ei ehkä ole niin haltioissaan. Toinen tärkeimmistä on Åbo Akademin sääsivu. Sillä on jopa uusia lämpötilagraafeja! Ihanaa. :) Toinen jatkuvasti seuraamani on Fingridin portaali, jonka mielenkiintoisimmat seurattavat ovat tietenkin "voimajärjestelmän tila" ja "kulutusennuste".


Saa nauraa. Haastaminen jääköön. Vastatkoon ken haluaa.

Tunnisteet:

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

1. Tossut. Mieluiten huopaiset. En osaa olla (syyskuu-huhtikuu), jos ei tossut ole jalassani kotioloissa. Jos jostain syystä en laita niitä heti herättyäni tai kotiin tultua jalkaan, esikoinen juoksee kiireesti tossut kainalossa pukemaan ne minulle. Odotan, mitä lattialämmitys tekee tälle tavalleni.

2. Säilykkeet ja erilaiset leseet. Meitä ei ydintuho uhkaa, kuivakaappi on aina täynnä yli kapasiteetin. Minulla pitäisi olla vaikkapa excel-taulukossa kaapin sisältö, niin pysyisin kärryillä. Tässä hommassa apteekkarinkaappi auttaa, kunhan sellaisen saan.

3. No se excel. Siellä on lasten kasvu suhteutettuna vanhempien vastaavaan, löytyy budjettia jos mihin ja erilaisia tuloennusteita, säästölaskelmia, painokäyriä ja muita, mitä ilman ei normaali ihminen toimeen tulisi? :D

Nyt äkkiseltään ei enempiä mieleen juolahda, joko maanantain aikaisuuden tai omituisten tapojen vähyyden vuoksi...

09:55  
Blogger Rita A said...

Possusukat, röh :) Löytyy minultakin.

10:33  
Blogger Laurier Rose said...

Hahaa, Rva M. Aika hyviä nuo. :D Kerro vaan loputkin!

Rita, niin sitä pitää. Niissä varpaat pysyvät mukavan lämpimiä. Röhröh. :)

19:52  
Anonymous Anonyymi said...

Mää vaan naurelen sun toteemieläimellesi, eli vihaiselle majavalle. <3

20:32  
Blogger Laurier Rose said...

Naurat! Naurat! *säksättää vihaisena*

:p

20:46  

Lähetä kommentti

<< Home