Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Blah

Pistokkaat voivat toistaiseksi hyvin. Toivottavasti en kastellut niitä liikaa, jotteivät mätäne...

Piha on jo puoliksi sulanut. Aikamoinen ero viime vuoteen nähden, jolloin piha oli vielä aivan jäässä tähän aikaan, ja vasta juuri ennen vappua kuravellistä päästiin eroon. Routakerros taitaa olla ohuehko tänä vuonna.

Krookukset pukkaavat edelleen vihreinä hangen lähdettyä. Mahtavatko ne tuosta vaan selvitä kuin ei mitään? :-o Vaikea uskoa.
Käpytikka on ilmiselvästi kevättä rinnassa, sen verran riehakkaasti herra paukuttaa puita ja sähkötolppia. Ratatata. :D

Edelleen väsyttää. Menin eilenkin nukkumaan jo klo 21, ja kolahdin välittömästi uneen. Määrään edelleen itselleni pakkolepoa ja yrttiteetä. Kyllä se siitä. Sunnuntaina on oltava kunnossa!

Tunnisteet:

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tässä se näkyy että Suomi on pitkä maa. Meillä on lunta yli 30 senttiä pihassa, eikä sulasta olikeastaan tietoakaan. Niin että mikä kevät?!?!
Tekisi mieleni sanoa, että per..le pitäkää keväänne, mutta kun ulkona on niin kaunis ilma, etten tohdi.
*kateellisena* Jaana

ps. toivottavasti se flunssa ei iskenyt kovin pahoin.

11:06  
Blogger Laurier Rose said...

Jaana,
Kevät tulee sitten ihan yllättäen nurkan takaa, kun sitä on jo kyllästynyt odottamaan. Luulen.
Ihana on kevät, muttei siitä ole oikein ehtinyt kunnolla nauttia töiden takia. Notkun koululla niin myöhään, ettei ulos jaksa enää lähteä sen jälkeen. Phöh.

Ei se taida päästä niskan päälle. Hoitokuuri tuntuu tepsivän. ;) *kop-kop* Tänään saunaan ja litra yrttiteetä pääle. Eiköhän se siitä.

18:23  

Lähetä kommentti

<< Home