Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

:)))))

Kaikkea sitä löytää kun ei kulje kädet taskussa. Näyttää siltä, että on uuden liljapenkin aika. ;D Mistä niitä nyt noin siunaantuikin. Pitää vähän tutkailla kukkimisaikoja ja katsoa, millä täydennän kukkaloistoa. Paikankin ikään kuin päätin jo. Parisen pensasta kaipaisin... Matalaa syreeniä tai sitten hortensia. Kuutamohortensia minulta vielä puuttuukin. :D

Lisäksi olen päättänyt uusia talon eteläpuolen nurkkauksen. Pitää tänä kesänä katsoa, mitä kaikkea sieltä pitää pelastaa. Ainakin ne oranssit vanhanajan liljat. Varjoyrtit. Mitähän muuta olen sinne tuupannut? ;) Kuunliljoja ainakin.

Heh, suunnitelmat lähtevät oitistaan karkuun, mopo keulii oikein kunnolla.

Kauppilassa oli vänkää. Onneksi en löytänyt kamalan paljon kaikkea. Jäi harmittamaan, etten viimeksi ostanut noita tummia liljoja enemmän. Paketti sanoo, etteivät jakaannu itsestään. :-/ Niitä on vain kaksi. Phhhhöööö.... Sen siitä saa, kun malttaa mielensä.
Onneksi korkeiden orkidealiljojen kanssa kävi toisin. Olin viimeksikin ottanut yhden paketin. Nyt otin kaksi lisää, kun en muistanut ostaneeni niitä jo. :D Jeejee.

Tunnisteet: ,

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

No niin, siinä sitä ollaan ;P Ja nyt suunnitelmia säätämään.
Minä olen visusti kieränyt kaikki liikkeet, joissa voisin sortua mukuloihin ja sipuleihin ja muihin vastaaviin.

Ostin tosin pieniä pääsiäisnarsisseja rautakaupasta(!) oven pieleen, kun eilen en saanut vielä maahan hautaamiani ruukkuja irti. Niin on vielä maa jäässä. Ja tänään satoi lunta ja räntää urakalla.:((

20:35  
Blogger Laurier Rose said...

Jaana,
suunnitelmien säätö on kovassa vauhdissa. Kokeita valvoessa on aikaa selata kuvastoja ja tehdä Valintoja! :D

Ja keli kyllä huononee. :-/ Kamalan kylmä tuuli ja räntääkin luvassa. Pentele. Noh, kesä tulee silti. *tuhisee*

21:29  
Blogger Hallatar said...

Hyvää pääsiäistä, Laurier Rose! =)

11:03  
Blogger Laurier Rose said...

Hallatar, sulle myös! :))

19:54  
Blogger quu said...

Oi mitä upeita ostoksia - mitäs nuo "mustat" liljat ovat nimeltään?

21:28  
Blogger Laurier Rose said...

Quu
Paketin kyljessä lukeeLilium asiati "Landini". Pitänee katsoa nettikaupoista, josko niitä sieltä saisi lisää. Tai sitten pitää odottaa ensi vuoteen. ;)

09:35  

Lähetä kommentti

<< Home