Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Uhhh

Jopas oli uiminen nastaa. :) Kauheat maitohapot taitavat olla iskemässä. :p Ihanaa joka tapauksessa.

Taidanpa mennä kesällä Ruisrockiin. Siellä on vaikka mitä hyvää tulossa. Apulanta-päivänä on pakko päästä. Muista en ole niin varma. Ei vanha jaksa monta päivää hillua....

Harmittaa, kun ei ole pihaan paljon ehtinyt. Siellä se odottaa surkeasti siivoamista. Jospa pääsiäisen viettäisin sitten ulkona. Kadunvarsi pitää ehdottomasti siivota. On aika laajentaa siisti-istutusta portilta eteen päin. Mitähän sinne laittaisin? Pelkkä aamuaurinko, muuten se on varjossa. Pitäisi olla matalaa tai matalahkoa ja maanpeitto-ominaisuus olisi eduksi. Kestäväkin sen pitää olla, koska talvella lumikuorma ajetaan siihen päälle vauhdilla.

Nyt siinä kasvaa vasta vuorenkilpeä. Olisikohan töyhtöangervo passeli? Se kyllä kasvaa aika korkeaksi... Mutta on kestävä.

Ehdotuksia?

Tunnisteet: ,

2 Comments:

Blogger Sanna Tallgren said...

Kyllä se Apulanta vaan rokkaa! Miekin ostin sen uuden levyn. Toivottavasti ehdit puutarhan kimppuun pääsiäisenä. Vaikka taitaa olla aika vilakkaa keliä luvassa. Vitsi, että on palkitesevaa tuo pihalla puurtaminen talven jälkeen!

22:36  
Blogger Laurier Rose said...

Sanni, Apulanta on niiiiiin hyvä. Voin kertoa ostaneeni Singlet 1993-1997 vastikään. Postia odotellessa.... ;)

Kyllä minä otan aikaa puutarhalle. Neljä päivää, niin pakkohan sinne on keritä! Palkitsevaa on oikea sana. :))))))))))))

Nautinnollista ropsuttelua sullekin!

15:59  

Lähetä kommentti

<< Home