Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

torstaina, huhtikuuta 05, 2007

Hyvää pääsiäistä kaikille :)

Tekisi mieli vähän purkaa frustraatioita, mutta tämä taitaa olla liian julkinen paikka sille kuitennii.

Sen sijaan totean kelin olevan... mielenkiintoinen. Mistäpä muusta sitä puhuisi, ellei sitten säästä! Välituntivalvonnassa huomasin, että tiiliskivet taskuissa ei olisi niinkään huono idea. Kamala puhuri! Kumma, ettei puita ole ryskinyt nurin. Mies sanoi, että joku pieni puunnysä oli kaatunut pururadalla.

Eipä taida pääsiäinen tuoda puutarhurille helpotusta puuhadeprivaatioon. Kylmää ja tuulista. Räntääkin mokomat lupasivat. Katalogeja selasin kuitenkin innoissani kokeita valvoessa. Löytyi pakkosaada-pensaita ja mähaluunnoita-perennoja. Kyllä tästä vielä kesä tulee. ;)

Lyhyen loman ensimmäisen päivän olen viettänyt notkuen. Huomenna korjaan kokeita. Lauantaina uimaan. Sunnuntaina päivälliselle tulee sukulaisia. Maanantaina kaffelle sukulaisiin. Siinä se sitten olikin.
Vaan sitähän ei sovi nyt ajatella. Tänään keskityn lojumaan niin henkisesti kuin ruumiillisestikin.



Hyvää pääsiäistä!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hyvää ja leppoisaa pääsisäistä sinulle ja perheellesi!

Minulla pääsisäisen esimmäinen osa menee vähän puurtamisen (olen hoitamassa vanhemmilleni pääsiäistä)puolelle, mutta loppuosassa levätään :)

Parempi kuule, että on nyt nämä huonot kelit kuin touko-/kesäkuussa. Kyllä siellä pihalla ennnättää vielä puurtaa ja kitkeä ihan tarpeekseen ;P

15:45  
Blogger Laurier Rose said...

Jaanav
Kiitos! Toivottavasti tielläkin oli mukava loma! :)

Loma meni kokeita korjatessa ja puuhaillessa. Paitsi eilinen. :p Ihan hyvä, että keli oli mikä oli (ihan hyvä, mutta kylmä ja tuulinen). Ei harmita, kun ei olisi paljon pihaan ehtinytkään... :D Ensi viikonloppuna pitäisi olla kaunista. ;o *povaa*

09:53  

Lähetä kommentti

<< Home