Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2007

Voi kemia. :p

Nyt on iskenyt turhautuma kemian kanssa. :p En vaan nyt ymmärrä yhtä epäloogisuutta. *murrrr* Flunssassa on muutenkin vähän kurja tehdä töitä. :-/ Kuulo ei oikein toimi ja pää on puuroa.

Mieli tekee päästä shoppaamaan Kauppilaan. Tilin tilanne vähän toppuuttelee... Sadepäivät ovat auttaneet pihaa toipumaan kevään kuivuudesta kiitettävästi. Kuten Jaskallakin, keltavuokot ovat auenneet. Jaskalla ne ovat kyllä jo komeana pehkuna! :))) Onkohan meillä ei lajike, vai valaistusko lehden värit saa näyttämään erilaiselta? Jaskan keltavuokot näyttävät vihreälehtisiltä, kun omieni lehdet punertavat.

Totesin portin pielessä olevan uuden kukkapenkin kaipaavan ilman muuta lumikelloja! Voisin koittaa sinne jouluruusuakin. Syksyllä sitten. :)

Tunnisteet: ,

3 Comments:

Blogger Jaska said...

Kyllä ne lehdet minullakin olivat aluksi punertavi, mutta vihertyivät sitten ilmojen lämmettyä. katso vaikka aiempaa kuvaa.

21:09  
Anonymous Anonyymi said...

No, iskikö se tauti kutenkin sinuun :( Harmi.
Minunkin mieleni tekisi ostoksille. Haluaisin sellaisen hyllykön, johon mahtuisi vähän noita taimia ja johon olisi huppu päälle.

Kivalta muuten näyttää tuo keltavuokko. Pitäsiköhän lisätä haavelistalle?

22:35  
Blogger Laurier Rose said...

Jaska,
katsos vaan! Olin jo unohtanut aiemmat kuvat. Lupaavaa... Seuraan omiani silmä tarkkana, josko vihertyisivät nekin. ;)

Jaana,
Jepjep. Kauan on yrittänyt flunssa niskaan. Pääsikin sitten. Tänään on jo ihan jees olo, joten pääsin helpolla.
Kah, meillä on samat haaveet. :) Saisi purkit aiemmin ulos, kun olisi yöturva olemassa. Nyt en uskalla omiani vielä ulkoiluttaa (unohtaisin kuitenkin ulos pakkaseen yöksi. :p )

Keltavuokko on ihana. :) Valkovuokko pihasta taitaa vielä uupua, ja sinivuokkokin on aika säälittävässä kunnossa. :-/ Pitänee koittaa laittaa toinen sinivuokko jonnekin. Parempaan paikkaan.

15:21  

Lähetä kommentti

<< Home