Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2007

Viikonlopun satoa

Mammuttimarkkinoiden saalis kuvassa. Laitoin neljä näitä pitkään parvekelaatikkoon. Tasavälein tuskin niitä sain, mutta haitanneeko tuo. Ihanan näköinen istutus kuitennii. Nyt vaan odottelen, että saan ne ulos. Sain vihdoin kauan sitten ostamani kärsimyskukankin purkitettua ja tuettua. Hieno siitä tulee, kunhan malttaa vähäsen kasvaa.

Koska keli oli eilen vielä aika ikävä, tuli käkittyä viikonloppu lähes kokonaan sisällä. Tänään puuhastelin pihassa uimatreenin jälkeen tunnin verran. Rönsyleinikit ja voikukat saivat kyytiä. Samoin lihakset. Taidanpa olla huomenna iloisesti maitohapoilla. ;)

Korjasin lisäksi kokeita ja hukkasin tärkeän kansion. Olenkohan jättänyt sen koululle? Toivottavasti, sillä kotona se ei ole.

Kuusi viikkoa.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ihanilta näytää pelargonit :)

Minäkään en päässyt viikonloppuna ulos, kun lauantainakin olin vielä töissä ja sen jälekeen rättipoikki väsynyt ja sunnuntaina alkavan flunssa puhkesi todella :(

11:07  
Blogger Laurier Rose said...

Jaana,
Ihana on istutus. :) Tuskin maltan odottaa laittaa sen ulos. ;) Jos vähän vielä kuitenkin odottelen, onhan tuolla vielä aika vilpoiset yöt.

Parantukoon flussasi sukkelaan, että pääset nauttimaan keväästä! Minun flunssani jäi ilmeisesti kohtuullisen pieneksi. *kop-kop-kop* Sunnuntaina aion mennä jo uimaan. (Tänään jätin väliin)

18:26  

Lähetä kommentti

<< Home