Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Kesä muka myöhässä?

Lehdessä väittivät, että kesä olisi myöhässä. Ei ainakaan täällä. Olemme reilun viikon edellä viime vuodesta ainakin juhannusruusun mukaan.
Kurjenmiekatkin avautuivat. :) Ihania. Tekee mieli juosta kameran kera pitkin pihaa aamusta iltaan. Milloinkohan kyllästyn heitä ihailemaan? Toivottavasti en ikinä.
Aamulla lehteä hakiessa tuoksu on huumaava. Jalosyreeni ja muut syreenit tuoksuvat voimakkaasti, nyt mukana on sitten juhannusruusukin. Illalla tuoksu tuntuu vielä voimakkaammalta, mutta nautintoa häiritsevät tuhannet hyttyset. :D

Päivä on mennyt osittain laiskasti, osittain siivotessa. Kämppä on hieman siivoamisen tarpeessa... Pahimmat raivasin jo, sitten piha kutsui. Ja auton haku. Ja synttärilahjan. Nuohoojakin kävi tänään tervehtimässä. (Mahtaa olla hurja heilua katoilla näillä keleillä.)

On vähän flaati olo. Jospa huilaisin viikonlopun kotimaisemissa? Lököttelyä, jäätelöä ja pari lasia roseviiniä. (Siivota voisin loppuun...)

Tunnisteet: