Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

tiistaina, kesäkuuta 05, 2007

Loma?

Pihassa kukkivat tuo ja tämä. Tuokin. Liljakukkoja. KÄÄK! Hytttysiä. Uah.
Loma on alkanut vauhdikkaissa merkeissä. Lauantaina työkavereiden kanssa baanalla, sunnuntaina valmistujaiset serkulla, eilisen pesin pyykkivuorta pienemmäksi ja kiikutin esikoista uimahallille, tänään juoksin virastosta toiseen.

Työttömäksi jääminen on rasittavaa. Tämä tuo ja se paperi. Mene sinne ja hoida tämä. Tyttären hammaskalustoasiaakin hoidin hiukan eteenpäin. Hyvä hyvä minä. Kävin työkkärissä, yliopistolla, hammaslääkärissä ja Indiskassa (tämä oli palkinto jaksamisesta).

Huomenna pitäisi jaksaa raapustaa loput paperit työkkäriin (sitten sekin on tehty). Mies lentokentälle, iltapäivällä uimahallille. Torstaina risteily, mutta sitä ennen auto ruostesuojaukseen ja lapset hoitopaikkaan. Kyl se siit.

Olisikohan armoton sättääminen sitten siinä? :D

Puutarhakuulumisia olisi kiva raportoida enemmänkin. Tänään turasimme yrttipenkkiä miehen kanssa kaksin ja tytärkin auttoi. Kastelimme kukkapenkit. Siinä auttoivat kaikki ketkä halusivat kastua. Ihailin kurjenmiekkoja. Kohta kukkivat. Kameran paristot on ladattu. ;)

Saunassa huomasin: minulla on rusketusrajat jo! Se on kesä ny!

Tunnisteet: ,

2 Comments:

Blogger Hallatar said...

Wautsi! Nyt jo rusketusraidat! =)
Sää olet ollu nopee! =)

20:26  
Blogger Laurier Rose said...

Nopee tai varomaton. :p Ei pitäis olla niin paljon auringossa... Mutta kun ei malta ihan pelkästään sisätiloissakaan olla!

15:59  

Lähetä kommentti

<< Home