Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

lauantaina, kesäkuuta 09, 2007

Lintuja

Kävimme tänään lasten kanssa Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa ihailemassa papukaijoja. Tuntuu, kuin lintuja olisi ollut viime vuotta vähemmän. Ei väliä, lapset nauttivat. He saivat pitää lintuja kädessäkin. :) Pari puhuvaa veijaria bongattiin, samoin suloisia pikkuisia. Ruissalon omat papukaijat ja undulaatit eivät meinanneet pysyä housuissaan - saati häkissään, kun ympärillä pyöri niin paljon muita siivekkäitä. :D

Keijunlilja kukki mahtavasti. Samoin jokunen pelargoni. Hortensia oli mah-ta-va. Taas teki mieli heti lähteä hankkimaan itsellekin. ;D Vaan onhan minulla jo noita.
Ja mitä jäi käteen? Valokuvien lisäksi iiriksiä ja pari erilaista päivänliljaa. Vau, mitkä pistokaskokoelmat! Tällä kertaa en sortunut huonekasveihin. Ostin taas uuden vuosikortinkin kasvihuoneisiin. Toivottavasti tulee käytyä.

Rahaa meni, hyvä mieli tuli. Lapset olivat todella hyvillä mielin, ja itsekin nautin. Olisi lintujen sijasta pitänyt kuvata lasten ilmeitä. Olisin kuvannutkin, mutta keskimmäiseni halusi kuvata, joten kamera oli hänellä. ;D

P.S. Arovuokko on aloittanut kukintansa salaa. Kuva Flickrissä.

Tunnisteet: ,