Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Lisää leffaa

Tätä menemme katsomaan esikoisen kanssa 14.7. päivänäytökseen. Käykää tapaamassa bloggaaja Turun Kinopalatsissa silloin. ;D
Kesästä lupaa tulla Potter-täyteinen. Ensin leffa, sitten kirja. Kirjaa olenkin odottanut enemmän kuin kuuta nousevaksi. Etukäteen jo surettaa, että siihen loppuu lukukokemus. Toisaalta taas - tuskin maltan odottaa. :D
Olemme julkaisupäivänä reissussa. Ostan kirjan sieltä, ja luen sen oitis kotiin saavuttuamme, ellen sitten retkahda reissussa. Koitan olla retkahtamatta. Olenhan odottanut sitä jo kaksi vuotta, joten muutama päivä sinne tänne...

Vaan ensin leffa. :) Sitä odotellessa voisin pistää kukkapäivityksenkin. ;D

Tunnisteet: ,

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Meillä odotetaan myös kovasti näitä tulossa olevia tapahtumia. Sekä esikoinen että kuopus ovat lukeneet viiden kirjan uusiksi tässä keväällä elokuvaa odotellessa.

Meillä on tapana aina silloin tällöin saunassa tyttärien kanssa arvuutella ja ihmetellä mitä seiskakirja tuo tullessaan. Tosin minä saan pitää salaisuutta aika kauan ennekuin suomennos ilmestyy.

15:14  
Blogger Laurier Rose said...

Jaana, moi!

Tuossa onkin ideaa. Lukekoon kirjan odotellessa uusiksi (taas). :D
Meillä koitetaan olla puhumatta juonista liikaa, sillä vain esikoinen on lukenut kaikki ilmestyneet. Keskimmäinen on lukenut vasta kirjaan 3 asti. Nuorimmainen ei vielä yhtäkään (menee syksyllä vasta kouluun). Koitamme siis olla spoilaamatta. ;)

Innokas odotus käynnissä. Alle kaksi viikkoa!

19:27  
Anonymous Anonyymi said...

Spoilaankohan minä fiilikset, jos tuuletan, että saan nähdä tuon leffan jo 11.7.? *tanssahtelee* Ennakkonäytös Helsingissä kutsuu!

Kirjakin on tilattu, saanen sen sitten maanantaina, tuskin toimittavat sitä minulle viikonlopuksi. Se on hyvä lohtu töiden alettua? Se maanantai on eka työpäivä nimittäin. Tokana päivänä olenkin silmät ristissä, kun olen lukenut läpi yön? :)

12:21  
Blogger Laurier Rose said...

Höpöhöpö. ei ne fiilikset siitä pilalle mene. :D Vaan onnittelut onnistumisesta lippujen hankinnassa! :o Tilitetään sitten vaikka s-postitse leffan (ja kirjan) jälkeen. Blogista pitää pitää spoilailu pois. ;D

Oivallinen loman päätös. :)

21:20  

Lähetä kommentti

<< Home