Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Uusi kamera

Kas niin, uusi hieno kamera ja "hienoa" kuvattavaa! Olemme uuden PowerShot A550 omistajia! Hinta ei ollut paha, sillä malli lienee vanhentunut jo uusien vempeleiden ja isompien sarjanumeroiden edeltä.
Menin kauppaan, ostin kameran, ja varmistin, että "tämän vanhan kameran *näyttää myyjälle* muistikortti sopii uuteenkin". Juujuu, sopii. No ei sopinut, kun kameran kotona avasin. Vasaralla sen olisi ehkä sisälle kolosta saanut. 7Mpix kameralla ei sillä kameran mukana tulevalla pikkumuistilla tee yhtikäs mitään. Tänään palasin kauppaan myrtyneenä. Asialinja toimi, ja sain 1GB muistikortin kympillä. Ihan kiva voitelu näin pieneen harmiin (n. 20km turhaa ajelua). :o Melkein hävetti.

Kamera on huomattavasti nopeampi kuin vanha (tietenkin) ja kuvat ovat megakokoisia. Entisellä 50% pienennys riitti saattamaan kuvat julkaisukuntoon. Nyt käytän 25% pienennystä. Pitänee vihdoin polttaa vanhat kuvat rompulle.... Milloinkohan saan tilattua paperiversiot vanhoista digikuvista kansioihin? :p

Tämän päivän ahkerointi: Yksi puu on nyt nurin. Se villiomena, joka makasi liljapenkkini niskassa, on nyt pois. Piha tuli tilavaksi ja valoisaksi. Aikamoinen muutos! Ensi vuonna jasmikkeetkin versovat varmaan kauniimmin. :)

Tunnisteet: