Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

lauantaina, elokuuta 11, 2007

Viimeisiä viedään

Helteen "kiusatessa" ihmisiä sammakotkin pakenevat aurinkoa. Tämä rupikonna havaittiin sormustinkukkien naapurustossa varjoa etsimässä. Vähän konnaa vissiin kameran kanssa hätistely sieppasi.
Helleviikko on ollut enemän kuin tervetullut. Etenkin näin kesän lopussa siitä nauttii lähes hysteerisesti, kun tietää kesän kohta väistyvän hallan ja pakkasen ja pimeyden alta. Alokuun pimeät illat ovat jo saapuneet.

Hätistys kaikille: Ensi yönä pitäis olla meteoriparven maksimi (Perseidit, hehheh). Katsokaa taivaalle!

Katsokaa myös kukkiinne. ;) "Paras" perhosbongausika lienee käsillä. Ainakin päiväperhosia on tullut nähtyä runsain mitoin. Suruvaipankin näin perjantaina urheilukentällä.
Neitoperhosia on runsaasti. Saisinpa pihalla pörräävän sudenkorennonkin ikuistettua. Se pentele on vain melkoisen vikkeläliikkeinen, eikä kamera ole ollut käsillä sopivasti.

Mitenkä on? Uutisista olen lukenut pörriäisiä lentelevän huomattavasti vähemmän kuin ennen. Puhuvat suorastaan joukkokadosta. Meidän pihallamme sen voi ehkä havaita. Viime vuoteen verrattuna karvapeppuja ja ampiaisia on selkesäti vähemmän kuin ennen. :( Toivottavasti ötökät toipuvat. Ampiaisia en nyt voi sanoa kaipaavani, mutta mehiläiset ja kimalaiset ovat melkoisen symppiksiä kavereita.

Nauttikaa kesästä!

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Minä olin jostain lukevinani myös perhosten kadosta - etenkin neitöperhosten. En osaa itse sanoa, mutta surettaa jos näin on...

Niin mitenkäs se menikään "vielä on kesää jäljellä...." Sinulla kai alkaa kohta työt, mutta onhan illat ja viikonloput aikaa nauttia.

21:09  
Anonymous Anonyymi said...

Perhosia on näkynyt kyllä ihan mukavasti! (Toistaiseksi....)

Kesää vielä huominen. ;)
Työt kelpaavat silti. Ei valittamista. :D

Nauti kesän lopusta!
L.R.

21:20  
Blogger Hallatar said...

Et sitten koittanut suudella tuota sammakkoa? =)

Ja pahus kun mää unohdin perseidit. =)))

17:03  
Anonymous Anonyymi said...

Söpö se oli, se sammakko toki, muttei ehkä pussaamisen arvoinen? ;D Tuskin olisin kaveria edes kiinni saanut, sen verran hemmo häiriintyi jo kamerastakin.

;)
L.R.

17:02  

Lähetä kommentti

<< Home