Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

perjantaina, joulukuuta 11, 2009

Joulun alla

Ei tule uni, ei. On kokeiltu kemikaalia, toista, kolmatta, ja nyt neljättä. Yksi lääkäri sanoo yhtä hyväksi, toinen kauistuu, miten tuollaisia on määrätty. Minulle: ihan sama, kunhan nukkuisin.
töissä on ollut totaaliset kiireviikot. Kokeita, laadi, korjaa, läjää, järjestä, arvioi. Kotona: kaaos, synttäreitä, vähemmän kaaosta ja taas enenevässä määrin. Muualla: voi ei, ja voi ei, ja voi ei.

Ja vielä voi ei.

Ja kaiken hyvä päälle autosta vietiin bensat tänään. Pikku juttu sinäsnsä, mutta jotenkin nyt kasa tupsahti liian isoksi. Haluan nukkumaan. Nyt. Huomenna haluan jatkaa taas kokeiden kanssa. Tai en kyllä halua, muttei taida olla vaihtoehtoja.

Kohta lomaillaan, tai siis ei käydä työpaikalla töissä, naureskeltiin tänään hieman väsyneen vauhkot ilmeen kasvoilla. On tämä hullua menoa, ja silti todella kivaa, ainakin se opettaminen on.

Ajattelin ostaa töihin luokkaan joulukukan. Mikähän olisi kestäväja pieni?

Joululomaa kaivaten