Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, toukokuuta 10, 2009

Loma. Ala jo.

Viimeisiä viikkoja viedään. Raskasta on, mutta loppu häämöttää. (Edelliseen postaukseen nähden ehkä korni ilmaisu.) Häämöttää sekin. Viikko, ehkä kolme, jotain tuollaista.

Reissu oppilaiden kanssa meni mahtavasti, ja oli mielenkiintoinen. Enää täytyy jaksaa kolmisen viikkoa, ja parit kokeiden korjaamiset. Äiti, auta. :P

Pihassa ilmeisesti kasvaa kaikennäköistä, mutten sinne ole vielä ehtinyt. Kesäkuun alusta sitten. Remonttikin alkaa näinä päivinä. Sitten on piha täynnä autoja ja meteli kova. ;o Toivottavasti ulkoinen meteli vähenee jo kesäkuun alkuun mennessä. Kai purkaminen meluisinta on? Onhan?
Sitten pitää käydä ahkerasti maauimalassa, että pääsee pesulle. Sauna menee nääs käytöstä ihan heti. Se varmaan palaa käyttöön aikaisintaan kuukauden päästä. Eksoottista.

Rahanmenoa ei voine estää: auto alkaa uhkaavasti levitä alta. Äkkiä vaihtoon, kun siitä vielä jotain saa. :P

Onpas turhanpäiväistä jaarittelua. Kertonee aivojen tilanteesta paljon. Tässä tulos, kun ei ole mistä ammentaa. Loma. Ala jo.

2 Comments:

Anonymous Jaana said...

Täälläkin ollan "loma ala jo" -tunnelmissa. Mutta nopeastihan tänä loppu menee, tiedän sen, mutta haiku lomalle on kova.

Jaksamista remontin kekskelle! Ja hyvää kesän odotusta!

18:49  
Anonymous Anonyymi said...

Jaana, moi!

Tää taitaa olla ammattikunnan yleinen fiilis jo. Vielä pitää potkia ittensä pari viikkoa painamaan. Sitte helpottaa. Ensimmäisen lomaviikon aion nukkua.

Jaksamista sinne myös! :) Kesä, tule jo.

LR

22:19  

Lähetä kommentti

<< Home