Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Saako jo lopettaa työt tältä päivältä?

Vähän pruukaa päivä ja viikko venyä pitkäksi taas. Rästihommia on ja tulee olemaan. Koitan nyt asennoitua asiallisesti ja rakentavasti, että pidemmän päälle tämä kannattaa ja ensi viikolla joku väli on kevyempi, koska nyt hoidan nämä niskassa kuiskuttavat asiat.

Itse asiassa tuntuu jo paremmalta, kun aloitin ison projektin juoksevien asioiden hoitamisen. Ensi viikolla varmaan pahimmat ja tärkeimmät on hoidettu! Ehkä tämä opettaa organisoinnista taas jotain, niin ensi kerralla osaan paljon paremmin. Onneksi on hyvä neuvoja töissä auttamassa, niin en ole yksin sen kanssa.

--

Exotic Garden lähetti postia, samoin Korpikangassiemen. Jotenkin luulen, ettei tänä keväänä onnistu pienten taimien hoivaaminen mitenkään. Olen koittanut ylläpitohoitoa sen sijaan. Peittelin arkalaiset pakkasilta. Toivottavasti selviävät lumettomista kylmistä öistä. Ihailin Exotic Gardenin iiriksiä. Vautsi. :) Liljojakin oli vaikka miten hienoja.
Kukkalaudalla on taas tilaa. Vihannespunkinpenteleet kävivät. Nyt minulla elävät orkideat (kukinnoitta), posliinikukka, anopinhammas ja anopinkieli sekä suka-aaloet. Yhden toisenkin aloen ostin alennuksesta, ja vihreältä näyttää. Vanha kunnon enkelinsiipikin siellä vielä kestää. Otin vanhasta rojosta pistokkaat, ja heitin sen räjähtäneen oloisen pois.

Kuistille saapui uusi perheenjäsenkin: meillä on nyt kuivausrumpu! <3 Harmi vaan, ettei moniakaan vaatteita saa sinne laittaa. :D Tuli jo testikäytettyä, ja on se ihme vehje! Helpottaa pyykki- ja silitysrallia oikein tosissaan! Hiton kallis vempele hankkia ja kallis se on käyttääkin. On se silti ihana. Kunhan kamera löytyy, otan ihmevempeleestä kuvan!

Tänään olen liikkeellä "c'est la vie"-asenteella. Hymyilin lähes koko päivän. Tämän asenteen alaluokka on "ne teinit on oikeesti ihania", ja onhan ne. :D Mulla on tosi kivoja ryhmiä. Mikäs heidän eteensä on raataessa?

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Siemenkuvastot tosiaan saapuivat ja kaupassakin näytti olevan siemeniä ja mukuloita kaupan, mutta minullakin on tällä hetkellä sellainen olotila, että antaahan olla. En tiedä kyllä miksi?

Onnea kuvausrummun omistajalle!

10:56  
Anonymous Anonyymi said...

Kylla, luultavasti niin se on

06:56  

Lähetä kommentti

<< Home