Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

keskiviikkona, joulukuuta 30, 2009

LLLLLLOMA!

Voi kun on kivaa ja palkitsevaa lomailla. Ihanaa. Akut latautuvat ja onneksi on kaunista ulkonakin. Kävin ottamassa kuvia hiukan tänään... Ei mitään mestarilaukauksia, mutta lunta on ja paljon. Flickrissä (vasen palkki tuolla) näkee, että teki lumi tepposensa: ainoa jäljellä oleva mongolianvaahtera raksahti. Saas nähdä, miten pahasti... Luumun katakisi mennessään, mutta ehkä sekin selviää hengissä. Kahtotaan.

Onneksi tuli lunta, niin uusilla istutuksilla on oiva mahdollisuus säilyä hengissä talven yli.

Uusi(n) harrastukseni on akvaariot. Kesällä hommasin pojalle ensimmäisen. Sellaisen erkkerimallisen 105 litraa vetävän. Kuvien lisääminen ei näköjään onnistu nyt, joten kuva on täällä. Eilen meille muutti 63-litrainen sammio ystävän perheestä. Alustava ulkonäkö on tällainen, mutta muutoksia on luvassa.

Hauska harrastus. Kun saan isomman tilalle tänne alas - joskus sitten - niin tuosta lataasta saa joko pienemmän akvaarion toiselle lapselle tai sitten sen lihansyöjäkasviterraarion. Käyttöä on kyllä. :)

1 Comments:

Anonymous Jaana said...

Ihan kuin teillä olisi lunta enemmän kuin meillä ja me sentään asutaan lumialueella ;)

Hyvää uutta vuotta!

21:30  

Lähetä kommentti

<< Home