Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, tammikuuta 10, 2010

Jopas lähti käyntiin

Tuntuu harvinaisen energiseltä. Lienee harhaa. ;) Unet ovat palanneet, kiitos passelin lääkityksen. Kesälomalla sitten ajan lääkitystä alas. Siihen saakka antaa mennä vaan, että jaksan.
Toista vuotta samassa työpaikassa, ja alan tuntea joitakin työkavereita. Tuntuu vakinaisemmalta kuin ennen missään. Työsopimuskin tehdään pidemmäksi aikaa tällä kertaa. Hyvä niin, koska remonttilainasta tulee mittava.
Remppa etenee ulkorakennuksessa hyvää vauhtia. Sitä se varmaan on koko ajan tehnyt, mutta nyt alkaa olla pintoja kunnossa, joten maallikon silmiin näyttää paremmalta. Hauskaa. Saunaankin päässee kuukauden sisällä.

Palatakseni työasioihin, opettajien lisäksi alan tuntea oppilaitanikin. Viihdyn. Kivoja ovat. Panikoin uusista haasteista, mutta kaipa niistä selviää. Kyllä maar.

Olen pakkasten myötä siirtynyt taas lipittämään teetä. Jopas on kivoja uusia tuttavuuksia tullut vastaan. Pussiteetä, irtoteetä, ... Töihinkin perustin teetuvan itselleni ja kollegoille. Pitääkin viedä sinne keksejä paketti taasen. Vähennän kahvilan käyttöä ja lisään omavaraisuutta.
Lisäprojektini kevääksi on kulutuksen laskeminen. Olen jo kauan meinannut ja aina vaan meinannut laskkea, mihin rahaa oikein kulutan. Nyt lasken. Saa nähdä, miten paljon rahaa pystyn säästämään, jos jätän herkut pois. No en jätä kaikkia, mutta kai niistä voi nipistää. Mielenkiintoista. :D

Eipä mulle oikeastaan mitään kummempaa kuulu, ja hyvä niin. Haluan vakautta ja arkea viime syksyn jäljiltä.