Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

lauantaina, tammikuuta 02, 2010

On ilmoja pidellyt

Jestas, miten kylmää. Mies yritti jo kolmatta kertaa viikon sisällä houkutella kävelylle. Mulkaisin vain. En mene tuonne, kun ei kerran ole pakko. ikkunasta ihailen, ja totean kaunista olevan. Lunta ja valoisaakin on... Onneksi on lunta, totean jo viidettäkymmenettä kertaa itselleni. Auttaa puutarhaa kestämään.

On sitten langaton verkko. Makaan pakkasta pitämässä punkassa kahden peiton alla kirjotitelemassa. Tästä näkee ikkunoista ulos, akvaarionkin, ja kirja on vieressä. Lapsi hemmottelee ja kantoi kahvikupin tänne. Ihana lapsi, niin tärkeänä, kun osaa käyttää espressokeitintä. Tietää, että ilahdun todella. Voi toista. Oli mukinkin valinnut selvästi minua ajatellen.

Puoli vuotta akvaarionhoitajana, nht siis kahden. Edelleen tulee "ai tolleen olisi pitänyt"-tuokioita. Kalat ovat kuitenkin voineet hyvin, ainakin näennäisesti. Nyt osaan taas paremmin, niin voivat varmaan sitten oikein hyvin tämän jälkeen. Nälkä isompaan on näköjään olemassa edelleen. No, joskus sitten.

Remontti etenee. Saunapuolella alkaa olla kohta valmista. Valitsemme maaleja seiniin. Emme oikein osaa. Onneksi on ammattilaisia olemassa. On se sitten hieno... tai sellainen siitä tulee. Vähän tuli korjattavan tarve vielä jossain asiassa, mitä en ymmärtänyt. No ei se paljon hidasta. Ehkä tammikuussa saunaan!

Olisi lomaa vielä viikko, toinen. Akku on allkanut latautua, muttei riittävästi. Unet olivat jo palaamassa, mutta katosivat taas ainakin hetkeksi. Uudesta suunnasta kuului kummia, sitten iski raivo ja ahdistus. Kaksi yötä mennyt valvoen, mutta ehkä se siitä. Tai siis kyllä se siitä. Sijaiskärsintää tämä on, ei minulle tapahtunutta.
Päätän kuitenkin tästä lähtien uskoa itseeni. Jos vaisto sanoo jotain, uskon siihen. En edelleenkään sokeasti, mutta liian paljon olen nähnyt oikein.