Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

lauantaina, tammikuuta 30, 2010

Remppa ja kukkia

Remppa ei ole viikkoon edennyt. Mikähän lie viivästyksen syy? Olisi kiva päästä saunaan vihdoinkin. Noh, ajallaan sitten. Nätti tulee, kun nyt vain valmistuisi. Kuistille pitäisi tulla kaappi. Mittatilaustyöksi menee, kun sen kolo on epästandardi vähän joka suuntaan. Liikkeestä ssuositeltu kirvesmies/puuseppä/mikälie tuli mittailemaan ja katsomaan alustavasti. Aikamme juteltuamme hylkäsimme alustavan suunnitelman ja tilalle tuli kauniimpi. Ei tule lastulevykaappia vaan puinen. Ikuinen käytännössä. Ammattitaitoinen mies. Siinä varmaan meidän keittiöremonttimme tekijä, kunhan ensin saadaan rahat kasaan. Noh, siihen menee aikaa....

Kukkia muutti meille pitkästä aikaa. Hommasin loppukesällä mehikasveja, joista yhtä lukuunottamatta kaikki voivat hyvin, jotkut suorastaan upeasti. Kävelin halpahallin ohi, ja huomasin kukka-alen. Ostin vinkeän näköisen begonian ja jonkun huiskaleen (joku palmu se on) ja kultaköynnöstä muistuttavan köynnöstävän kasvin. Ruissalosta on jäänyt mukaan kaunis toinen begonia, joka pitäisi myös tunnistaa.

Pitänee ottaa kuvia! Harkitsen muuttoa Wordpressiin, jos aktivoidun tässä enemmän jorisemaan.