Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

keskiviikkona, helmikuuta 03, 2010

Remppaa, ei kukkia

Odotellaan. Ei ole mitään tapahtunut. Tänään oli jotain kotelointeja tehty. Saatiin piirustukset keittiöstä ja hyvältä näyttää, eikä edes pahan kallis. Kylppärikalusteet olivat myös aika passelin hintaisia. Kyl se siit.

Kärsivällisyys on välillä tipotiessään. Sitten taas kiinnostus ja ärsytys lakkaa ja unohdan koko remontin. Turha kitistä. Se vie sen aikaa kun se vie, ja sitten on valmista. Pääasia, että tehdään hyvin ja nättiä. Niin se menee, joten ei auta ku olla tyytyväinen.

Esikoisen kanssa krisaa taas. Että voi olla vaikeaa. Pikkuveljensä kimpussa alati. Ärsyttää minkä ehtii ja kinaa kaikesta jokaisen kanssa. Purkaa turhautumisensa vääntämällä pikkuveljen kättä niin että toinen ulvoo. Voi kypsyys. Tämä tapahtui siksi, koska en suostunut tilaamaan haluamaansa peiä heti, ja kaiken hyvän päälle olin kamala äiti, ja kielsin katsomasta hänelle sopimatonta leffaa. Huonosti kestää odottamista tämä vanhin.

Onneksi vahinkoja ei ole sattunut. Yhteenottoja jatkuvasti. Joskus väsyttää tämä ammatinvalinta. Ensin väännetään koulussa tyn puolesta ja kotona alkaa sama juttu. Välillä kyllästyttää kasvattaa aamusta iltaan. Voi voi. Jonain päivänä sitten näkee, että joku on mennyt perille, ja taas jaksaa paremmin. Tänään jaksan huonommin.

Täällä tarvittaisiin eristyskoppi pahiten meluavalle. Äänieristetty tietenkin. *huokaus*

Purpati purpati.