Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

torstaina, syyskuuta 20, 2007

Aika on niin suhteellista

Katsos vaan, kun aika vaan sujahtaa käsistä, eikä edes kirjoitella ehdi. Pihalla mikään ei ole sanottavasti edistynyt. Liljat ovat vieläkin lopullisesti mylläämättä. Ajattelin, että jos tänään olisi tehnyt sen, mutta sitten jäinkin silittämään, ja nyt alkaa olla jo myöhä ja väsy.

Huomenna? *huokaus*

Sentään sain aikaiseksi uskomattoman kauppalaskun hommaamalla lapsille hanskoja ja hattuja, orkidearuukun ja -multaa, tavallista kukkamultaa, ... Noh. Sattuuhan sitä. :-/

Orkidea vaikuttaa viikko viikolta ihanammalta kasvilta. Pärjäisivätköhän ne minulla? Kokeilen tuon ensimmäisen kanssa. Jos sen kanssa menee hyvin, saatanpa niistä innostuakin. ;)

Hmmm... Kamera makaa edelleen käyttämättömänä. Jonain päivänä sitten? :p Jospa huomenna on nätti keli. Harmittaa tämä saamattomuus. Työt vievät tällä hetkellä energiasta aika lohkon. Toivottavasti tilanne tasoittuu kaikesta ylimääräisestä, ja pääsen keskittymään opettamiseen.

Uskallanko luvata viikonloppuna kuvapäivityksen? Tuskinpa kannattaa sentään luvata, onhan se jo nähty... ;D