Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Mitäpä tässä ihmeempiä

Pihassa touhusin innoissani viikonlopun. Uimaankin ehdin. Ja murehdin työasioita. Sitäkin sitten kuitenkin. Otti yöunillekin.

Uusin voimin uuteen viikkoon. Laadin kokeita, formatiivisia ja summatiivisia, ja suunnittelen vielä vähän pihallekin. Ensimmäinen koeruuhka vaanii jo nurkan takana. Kerrankin olen ajoissa joidenkin kokeiden kanssa... (ei ihan kaikkia voi jättää viimeiseen iltaan, jos on sitten monta asiaa samalle, eihän? ;D)

Selkä ei tykkää mullan lapioinnista. :-/ Olenkohan kovin epäergonominen sen kanssa? Luulen niin. Uinti varmaan auttaa siihenkin. Huomenna taidan pulahtaa itsekin altaaseen poikien treenatessa.

Viikonloppua odotellessa voisin koittaa räpsiä niitä kuviakin. ;) Yksi kukkatunnistuskin tuli. Olin portin pieleen istuttanut isotähtiputken! Nätti. :) Jos niitä kuvia sitten joskus. Auh. Tärkeämpää on kuitenkin heilua lapion kanssa kuin kameran. Olisi taas viemisiäkin. :)