Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

perjantaina, tammikuuta 25, 2008

Niin että ainakin kerran viikossa....

Äkkiä pari viikkoa näköjään vierähtää, kun on tekemistä. ;o Kokeiden laadintaa ja korjaamista, uintireissuja, ... Kesä on ovella ennen kuin huomaankaan, jos tätä vauhtia jatkuu.

Flunssanpentele iski. Piti sunnuntaina päästä itsekin uimaan, mutta saas nähdä, uskallanko pulahtaa. Huomenna on poikien uintikisat Raisiossa, sunnuntaina taas treenit. Hauskaa. :) Seuraavanakin viikonloppuna on kisat. Harrastaa saa näköjään niin paljon kuin suinkin ehtii. Tytär pääsi uintikurssille sunnuntaisin, joten lähes koko perhe ui nykyään.

Huonekalut vaihtoivat vaihteeksi paikkaa. Tuli kirjoituspöytä ja pätkä hyllyä. Jo mahtuu opuksia. ;) Miehelle oma paikka töitä varten. Liinavaatekaappi muutti kuistille. Vanha melamiinikaappi lähtee jonnekin pois. Kukkalautatila pieneni hieman, mutta vielä mahtuvat. Vielä mahtuu idätettävääkin. (Alan hieman innostua taas)

Ensi viikonloppuna olisi pitänyt lähteä Jyväskylään, mutta saa nähdä miten käy. Taitaa viininmaisteluilta ja uintikisat viedä voiton - muuten tulee liian rankka viikonloppu molemmille, miehelle ja minulle. :-/

2 Comments:

Blogger Hallatar said...

Kevättä mielessä? =)
Onneksi on jo ihanan paljon valoisampaakin kuin vaikka kuukausi sitten...

14:00  
Anonymous Anonyymi said...

Aivan totta! :) Aamulla alkaa jo hiukan sarastaa, kun töihin lähtee! Samoin kotiin lähtiessä ei ole enää ihan pimeää. :))))) Kyl se siit!

T. L. Rose kirjautumattomana. ;)

19:13  

Lähetä kommentti

<< Home