Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, tammikuuta 06, 2008

Yritän aktivoitua...

Olisiko pitänyt vielä yksi lupaus tehdä, että koitan päivittää blogia edes pari kertaa kuussa? :D Koitan lupauksittakin.
Tämä kuva on räppästy vähän ennen joulua. Taitaa olla jotain häikkää ilmaston kanssa....

Korkkasin kemian monisteet. Huhhuh, kun on vähän liian kauan kemian opinnoista. Osa tuntuu heprealta: taitaa olla kirkjakauppakeikan paikka. Osa asiasta on onneksi helppoa ja vanhaa asiaa, tai muuten vain yleistajuista. Tulee vissiin kiireinen kevät.

Työt alkavat taas huomenna, ja hyvä niin. Päivärytmi on aivan hakusessa, ja olo on nuutunut. Kun pääsee taas normaaliin päivärytmiin, elämä on helpompi hallita. Nyt riitti lomailu. En kyllä ole ihan kärryillä, mistä huomenna pitää aloittaa, mutta kai se illan aikana selviää.

Keskimmäinen lapsi lienee allerginen joulukuuselle tai siitä irtoaville homeille. Asia selvinnee alustavasti tulevana torstaina, jolloin sälli menee prick-testeihin. Ehkä meillä on ensi vuonna ulkokuusi tai muovikuusi. Tai ehkä joulukoivu. :D

Kasvilamput on hankittu kuistille. Nythän olisi valtavan helppo lähteä esikasvattamaan kukkasia kuistilla. ;D Saa nähdä sitten...

2 Comments:

Blogger Inkivääri said...

Jaahas, jokos on selvinnyt mistä piti aloittaa?;) Allergiat on tosi tylsiä, mutta minkäs teet...

Kassotaas nyt, kuinka onnistut välttämään taimien kasvatusta - täytyy olla kyllä todella kiirettä:)
Kasvilampuista olen vähän kade - tarttis saara...

16:26  
Anonymous Anonyymi said...

Meillä arkea on jo eletty kohta viikko, siis rutiinia eikä nuutunutta oloa enää.

Onneksi ei kai noita allegioita ole tässä perheessä muilla kuin minulla kalasellainen. Helpolla päästään.

Kasvilampuista olen minä myös kade, mutta toisaalta eipä ole oikein kasvien kasvatuspaikkaakaan vaan niitä täytyy pyöritellä siellä täällä. Höh!
Joten kun sinulla on paikka ja lamput, niin totta kai sinä jotain siellä virittelet... ;D

16:50  

Lähetä kommentti

<< Home