Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

torstaina, helmikuuta 28, 2008

Jösses, mikä viikko

Guh. Töissä on pelittänyt - kotona heikommin. Esikoisen Asperger oireilee välistä taas voimakkaasti. Välillä on vaikea jaksaa. Jos vanhat merkit paikkaansa pitävät, parempi kausi alkanee parin viikon sisällä.
Olis myös kunnostautunut paperien hävittämisessä - tällä kertaa tärkeiden (kuten tutkintotodistukset). Sain työhakemuksen viime hetkellä matkaan liitteenään vanha opintorekisteriote.

KAMALA RESSI - EMMÄÄ KESTÄ!

Ressiä pienentääkseni olen shoppaillut. Mikäs sen kivampaa? Vaan tulipa kotiin Kielipoliisin käsikirja ja Sillä tavalla (toim. Pirkko Muikku-Werner). Kerrassaan hienoa ja hauskaa (ja hyödyllistä) asiaa. :D
Kotiin odotetaan myös pojalle lahjaa (Empire at war -strategiapeliä) sekä minulle lahjaa Linnunradan käsikirja liftareille kuunnelma, osat III-V (Radioteatteri). Kohta ilmiintyy myös Kuoleman varjelukset, jonka haen pojalle/pojille heti perjantaina. On sitä odotettukin. ;)

Tunnisteet: , , ,