Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

lauantaina, maaliskuuta 22, 2008

Shoppailuteraiaa

Vein keskimmäisen synttäreille, ja oli aikaa luuhata kaupungilla oikein sydämen kyllyydestä. Hommasin kivat matot nojatuolien alle. Tuolien tukikehikko on koivulattialle melko tuhoisa, eivätkä huopatöppöset pysy paikoillaan. Siivoamisesta tulee asteen hankalampaa, mutta säilyypä lattia. Kuvia, jahka saan (tänään ostamani) akut ladattua kameraan.

Kirjakaupasta hain Korpinportti-kirjalle jatko-osaa. Tulossa on. Tilasin. Eihän sieltä voinut lähteä tyhjin käsin, joten kävin kukkakirjahyllyllä, ja aivan valtavan ihana orkideakirja jäi käteen. eikä ollu edes pahan hintainen! :D

Lattiatyynyjä olen hakenut jo kauan, muttei sopivia oikein tahdo löytyä - Kodin ykköseen siis joskus. Tai odottaisinko IKEAa? :p Indiskassa oli ihania, mutta väärä väri. Hiukan hintava.

Anttilassa oli pakko piipahtaa. Löysin nuo matot sieltä. Löysin myös pari DVDtä. Tytär sai Barbie-leffan (halpa kun oli). Itselleni hankin kaksi laatuleffaa: MIB 2 ja Transformers. :D MIB (1) pitäs saada jostain halvalla. Joskus.

Prismasta käteen jäi tusina Kindereitä ja kolme megasuklaamunaa lapsukaisille. Pääsiäispupun vierailua siis odotamme. ;) Eiköhän tuo mahda yöllä käväistä.

Kertakaikkisen ihanaa pääsiäistä kaikille!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ai, teillä munii pupu. Meillä saman operaation tekee kukko :P

Minulla oli muutamaa astetta "tylsempi" lankalaunatai- miehen kummin hautjaiset.

Iloista pääsiäistä!

21:31  
Anonymous Anonyymi said...

Pupu ei muni, mut kärrää niitä munia paikalle. ;)

Pahoittelut teille miehen kummin takia. :| *sympatiaa*

L.R.

13:37  

Lähetä kommentti

<< Home