Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

tiistaina, huhtikuuta 29, 2008

*mutinaa*

Kiireeks lykkää ennen kuin loppuu. Hyvin suunniteltu työrytmi kusee hienosti, kun yhtäkkiä pölähtää muutama ylimääräinen pidettävä tunti yhdelle sun toiselle päivälle. Tekisi mieli sanoa pari rumaa sanaa, mutta eipä se kannata.
Huomenna pitäisi lopettaa työt, ja kaikki on edelleen levällään, vaikka olen niska limassa painanut töitä kohta kolme viikkoa putkeen. Pientä pastetta pilkottaa jo nurkan takana, mutta viimeiselle päivälle jäi luvattoman paljon töitä. Työkkäriinkin pitäisi ehtiä. Piti jo viime viikolla, mutten ehtinyt. Huomenna sekin. Eiköhän aika piisaa, kun pistän kutosvaihteen silmään.

Huomisen jälkeen tahti rauhoittuu. Vielä on arviointi, mutta sillä ei ole päivän kiire. Ehtii tuota ensi viikollakin. ;)

Jos ehtisin pihalle, voisin ottaa kuvia valkovuokoista ja keltavuokoista, hiljalleen pintaan tuppaavasta sinivuokosta, narsisseista ja kylmänkukista. Huomenna, jos aurinko paistaa.

Huomenna on vappuaattokin. :o Ei mitään suunnitelmia, kun ei olla ehditty mitään suunnittelemaan. Miehelläkin on ollutoivallinen pyöritys töissä. Jospa hakisin hyvän viinipullon tai vastaavaa ja vähän purtavaa. Ehkäpä naapurit ovat kotona. *haukotus*

Krokettia tai petankkia pari erää ja aikaisin punkkaan? :D

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hauskaa vappua!

09:58  

Lähetä kommentti

<< Home