Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

perjantaina, huhtikuuta 04, 2008

Töitä hakemassa

Alkaa ropsahdella työpaikkoja. Ropsahtelu lienee alimitoitettu sana - niitä suorastaan rytisee. Paha vain, ettei minulla ole varsinaisesti mahdollisuuksia noihin. Haen silti. ;D

Ainoa noista, joihin minulla on loistava pätevyys, on se paikka, joka on mieheni pesti. Siihen soppaan en taida lusikkaani kuitenkaan laittaa, joten haen kaikkia muita. (Vai vähentäsinkö kilpailua hekamalla siihenkin? Ainahan se olisi yksi pätevä hakija vähemmän haastatteluissa.... Petaan miehelle sen paikan? :DDD)

Noh, hakemusten tekeminen on kuitenkin sangen hauskaa puuhaa. Sanoisin jopa, että se on liian hauskaa. En lähetä tätä ensimmäistä innostunutta versiotani, vaan odotan vaikka alkuviikkoon.

Sillä välin puutarhassa: krookus! <3 Asiat tärkeysjärjestykseen.... Pihassa vihertää! Siellä täällä ja tuolla. Parvitulppaanit ovat intoutuneet siementämään. Olisi varman fiksua vähän harventaa siemenpeltoa. Huomenna uusi keirros uudella energiall. Tänään sitä ei löydy. *haukotus*