Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2008

Just...

Tiiättekö mikä olis kätevää? Että pesis kaikki kylvälootat ja minikasvihuoneet ennen ku laittais ne telakalle. Olis niin kiva aloittaa kylvöpuuhat suoraan multaleikeillä, eikä jynssäämisellä.

Lisäksi huomasin, ettei minikasvihuoneita saisi säilyttää talon alla kylmässä. Se kova muovi (ex-kirkas) ei oikein tykännyt säilytyspaikasta, ja on mennyt himmeäksi ja kellertäväksi. Tuskin se kasvua haittaa kuitenkaan, mutta ulkonäkö on ruppainen.

Siemenvalikoimaa tutkiessa (sadannen kerran) totesin tämän vuoden kesäkukkien olevan kehäkukkia. Niitä on jostain siunaantunut useampi säkillinen. Laitan ne kaikki. Meillä on sitten kehäkukkaa ruukussa, kukkapenkin kolokohdissa ja portin pielessä.
Lisäksi on matalaa auringonkukkaa ja punaista auringonkukkaa ja tuoksuhernettä. Tuoksuherneet laitan vähän myöhemmin - ehkä huhtikuun alkupuolella.

Kamerassa on paristot [kohta ladattuna]. Jei.