Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

lauantaina, huhtikuuta 05, 2008

Mahtavaa! Hyvä minä.

Ihan pakko on nyt kuulkaa retostaa. Ihan ensimmäistä kertaa uin tänään perhosta (ilman räpylöitä), kuten lupasin. Hyvin todennäköisesti tekniikka näytti melko kamalalta, mutta etenin altaassa, eikä tuntunut kamalalta. :D Tästä se lähtee, eikä olla edes puolivälissä vuotta!

Lauantairuuanlaittoprojektina on tänään lohta. Resepti on ranskalainen. Jos siitä tulee hyvää, suomennan sen tänne. En muista, joko kirjoitin lauantaiprojektistamme....
Meillä tuntuu miehen kanssa olevan hyvin vähän yhteistä aikaa ja yhteistä tekemistä, vähän erakkoja kun olemme molemmat. Päätimme siis keksiä yhteistä tekemistä vähintään kerran viikossa. Koska kaikki muu tuntui huonoilta ideoilta, niin päätimme siis keskittyä kulinaristisiin nautintoihin. Jompi kumpi valitsee reseptin (tai valitsemme yhdessä), ja lauantaina iltapäivällä keskitytään laittamaan herkkuja ja syömiseen.

Meille muuten muutti tänään suloinen teeruusun alku. Tervetuloa vaan. Lupaan pitää huolta! ;)